Израел је напао иранске нуклеарне објекте, убијени војни команданти у великом нападу

Ко има веће шансе у сукобу?

• Израел

glasova: 64 68,1%
  • Иран

glasova: 30 31,9%

• Ukupno glasova
    94
nece

ali se sprema pad. ceka se odgovor ujka carlija.

oni su odlucili da sa iranom zavrsavaju. otuda mantra , ''iran ce za dve nedelje napraviti nuklearnu bombu, iiran ne sme imati nuklearno oruzje''

iran je svestansta se krije iza te mantre.
palistan takodje i zato je pakistan javno ponudio svu pomoc i rekao jasno da ce sa iranom rkenuti u rat protiv izraela ako se umesa usa engleska...
pakistan ima nuklearke.
pakistan zna da ako nestane iran da je on sledeci jer indija njihov neprijatelj takodje kao izrael ima zastitu i usa uz sebe.

niko drugi nece stati uz iran jer ne sme da se diskredituje toliko protiv zapada. nece to uciniti ni rusija niti kina.
plus sto niko normalna ne voli te dzihadiste jbg... i sutra bi ti isti mogli postatiti i njihovi neprijatelji a rusi su vec imali sa islamistima...

u evropi bilo ko da osudi agresiju izraela odmah bi bio izlozenzestokim ucenama i pritiscima, sankcijama...

to je realnost, nece nestati za tri dana ali ce nestati.

sad je pitnaje kolk oce skupo prodati kozu. da li ce ovi udari biti sve ilice ipak upotrebiti nuklearne bojove glave recimo iznad izraela ?
Kad neko za Irance napiše Džihadisti odmah znaš da nema pojma. Da te obavestim, džihadisti dolaze iz zemalja koji su američki saveznici.

Mislim, znam da se ne slažeš, previše si zatucan religijski da bi mogao da realno sagledaš bilo šta, tako da ne moraš ds odgovaraš.

⚡🇮🇷🇮🇱 Званична иранска новинска агенција: Рафинерија нафте у Хаифи била је успешна мета иранских ракета.

📌 Геополитички гласник

koga boli kurko sta vi tastaura paljevine i junaci morate...

zasvakog nromalnog srbina pogotovo srbe izrep srpske koji su od 1992 do 1995 krvarili gace protiv dzihadlija, iranu niakda ne bi pjemsu spjevali

e sad sto vi s ove strane ovde koji ste od rata vidjeli jedino rambo filmove i ovako materijal na jutjubu dok ste za vrem rata u bosni ili pisali u prasinu ili prduckali pod jorganom u srbiji- koga boli kurko sta vi kazete
Иран се званично извинио због ангажовања неких њихових ентузијазиста у Рату у Босни.
То никад није била званична Политика Ирана.

Pitao sam te nesto drugo...mislis da su mudzahedini dosli u BiH bez dozvole Amera tacnije Jevreja?
ne.
usa je naravno za to dobijala zestoku lovu islamista koje je PREDVODIO IRAN

sutra ce te i amerima spjevate pjesmicu ?

vidi, do ovogs sam te cjenio ali sada je jasno da pdorskom ovoj gluposti poput opjevavnju onih koji su tom masinerijom ubijali nas rod po rep srpkoj si samo obicna plajevina i tastatura ratnik

dje si ti bio tokom te 1992 do 1995 u bosni ?
ili neko od tvojih najblizih ako si recimo bio klinac?
izvoli na pvt pa dokazi jasamvec dokazao svoje...

da si bio ne bi prduckao tako

za normalnog sbrina, i jedni idrugi enkase potamane.
a kamoli da pjevamo i klicemo u pjesmi nekom od tih zllikovackih strana po nas narod ?!
to je van pameti i to je popisavanje svih srpskih zrtava u bosni

Иран се званично извинио због ангажовања неких њихових ентузијазиста у Рату у Босни.
То никад није била званична Политика Ирана.
cekaj bre, sto kroistis takve lazi?
iran je bio najveci podrzavaoc alijinih dzihadlija

IRANSKA NACINALNA GARDA njih 400 je bila u bosni .
kakvi crni avanturisti...

nemam vremena za gluposti, postoji sve to ...puno tog materijala o tome... idi raspitaj se

ne.
usa je naravno za to dobijala zestoku lovu islamista koje je PREDVODIO IRAN

sutra ce te i amerima spjevate pjesmicu ?

vidi, do ovogs sam te cjenio ali sada je jasno da pdorskom ovoj gluposti poput opjevavnju onih koji su tom masinerijom ubijali nas rod po rep srpkoj si samo obicna plajevina i tastatura ratnik

dje si ti bio tokom te 1992 do 1995 u bosni ?
ili neko od tvojih najblizih ako si recimo bio klinac?
izvoli na pvt pa dokazi jasamvec dokazao svoje...

da si bio ne bi prduckao tako

za normalnog sbrina, i jedni idrugi enkase potamane.
a kamoli da pjevamo i klicemo u pjesmi nekom od tih zllikovackih strana po nas narod ?!
to je van pameti i to je popisavanje svih srpskih zrtava u bosni

Kolega, ja navijam za nereseno.

Tu se zavrsava moja prica.

koga boli kurko sta vi tastaura paljevine i junaci morate...

zasvakog nromalnog srbina pogotovo srbe izrep srpske koji su od 1992 do 1995 krvarili gace protiv dzihadlija, iranu niakda ne bi pjemsu spjevali

e sad sto vi s ove strane ovde koji ste od rata vidjeli jedino rambo filmove i ovako materijal na jutjubu dok ste za vrem rata u bosni ili pisali u prasinu ili prduckali pod jorganom u srbiji- koga boli kurko sta vi kazete
Svaki neprijatelj amerike je moj prijatelj, kratko i jasno. Razmisli bolje.

cekaj bre, sto kroistis takve lazi?
iran je bio najveci podrzavaoc alijinih dzihadlija

IRANSKA NACINALNA GARDA njih 400 je bila u bosni .
kakvi crni avanturisti...

nemam vremena za gluposti, postoji sve to ...puno tog materijala o tome... idi raspitaj se
Ко је био и колико њих било--ја то не знам.
Али ,да се званични Иран извинио-то знам.
Били су мало пометени,слагани..око тих наших Сукоба.

Shahran oil depot is on fire​

Footage has emerged from the Shahran oil depot northwest of Tehran, which was struck by Israeli forces.

667973
Знаш ли ко купује 90% иранске нафте?

Ко је био и колико њих било--ја то не знам.
Али ,да се званични Иран извинио-то знам.
Били су мало пометени,слагани..око тих наших Сукоба.
Daj izvor da vidimo gdje i kad se izvinio i kome. Mozda je nedavno iransko glasanje u UN da su Srbi genocidasi zapravo izvinjenje?

Back