Krishna
Elita
- Poruka
- 22.630
Iran je mnogo veći zalogaj od Iraka. Amerima sigurno ni na kraj pameti nije da idu.Ne možeš upoređivat ove s bliskog istoka s Vijetnamcima.Primjer Irak 2003.Zauzeli ga za 20 dana.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Iran je mnogo veći zalogaj od Iraka. Amerima sigurno ni na kraj pameti nije da idu.Ne možeš upoređivat ove s bliskog istoka s Vijetnamcima.Primjer Irak 2003.Zauzeli ga za 20 dana.
Nisam ja mijenjao nego prevoditelj jede govna.Zabranjeno je menjanje originalnog posta u citatu!
Potvdjeno.iran testira nuklearku jutros u 02.40
Jest veći zalogaj od Iraka,ali daleko ispod žilavih i fanatičnih Vijetnamaca,a nema ni džungle.Sve te bliskoistočne zemlje imaju trećorazredne obučene i motivisane vojske.Iran je mnogo veći zalogaj od Iraka. Amerima sigurno ni na kraj pameti nije da idu.
Ako misliš da nas svjetski rat neće ni okrznuti, da će se drugi tući a mi samo navijati onda se varaš. Srbija je okružena neprijateljima skoro sa svih strana i u slučaju WW3 oni bi dobili mig od ujka Sema da jurnu na Srbiju, dok se ujko bavi sa Rusijom. A Rusija daleko i u svojim problemima.Nema mira bez svijetskog rata.
Mogla bi se vojska na Kosovu vratit prije neg što mislimo.
Pakistanska armija je pod komandom gospodina Trumpa
Amerika zapocela hitnu evakuaciju svih baza u zalivu.
Bojnin BDP. HahahahahahahhaGde beziteeee ameriiiii![]()
To je prilika da se obračunamo sa Šiptarima na Kosovu i muslimanima u BiH bez mješanja MZ sa strane ko 90-ih.Ako misliš da nas svjetski rat neće ni okrznuti, da će se drugi tući a mi samo navijati onda se varaš. Srbija je okružena neprijateljima skoro sa svih strana u slučaju WW3 oni bi dobili mig od ujka Sema da jurnu na Srbiju, dok se ujko bavi sa Rusijom. A Rusija daleko i u svojim problemima.
Јел било дагада пуц пуц!Gde beziteeee ameriiiii![]()
Nek se obrezani sa jedne i druge strane pobiju do zadnjegsrbi, kokice u ruke
da gledamo nestanak dzihadlija fanaticnih
ali uz nadu da ce to smaknuce proteci casno uz otpor kojim ce i druga strana siledzija imati vise nego ozbiljne posledice
kad bi moglo da se uniste obostrano