Израел је напао иранске нуклеарне објекте, убијени војни команданти у великом нападу

Ко има веће шансе у сукобу?

• Израел

glasova: 65 65,7%
  • Иран

glasova: 34 34,3%

• Ukupno glasova
    99
izgleda , svi vi koji ste proglasili da ste neko i nista, mozete na ovakav nacin i da dajete izjave,
neumesno mi je da takvima ukazem da po svim parametrima , ovo je osoba koja se moze okvalifikovati kap psihijatrijski slucaj.

Doci na tudju teritoriju , pobiti starosedeoce , pozvati kliku i motiku iz sveta da navodno i dodju na svetu zemlju a nemaju nikakvih genetskih povezanostima.
Trebalo bi tebe i takve da se naucite da je Ideologija nesto sasvim drugo od Vere.
tako da si i ti , zaslepljen , cim dajes izjave ratni zlocinac da je drzavnik.
Pravi vernici jevrejski su se odavno i odrekli i kazu da on nije njihov predsednik.

jel tito mozes da shvatis ili je uzaludno , nekom koji i misli da je potomak < PLAVE KRVI.
Opisao si ameriku i australiju?

Jevrejski mediji to preneli. Mrze me da tražim pa hajde ti. Ali nemoj slučajno da slažeš.
Netačno, evo tražim, znam da je RTRS to snimkom demantovao jer je Dodik ostao do kraja konferencije.
Dobri Bošnjanin ovde sam laže a optužuje druge.

Evo kako je Dodik ono (po njihovoj prijavi, nego šta!) “proteran” i iz Izraela i iz svake druge države:
372576D7-ABCA-486E-B548-A72FF3463BAD.jpeg

Poslednja izmena:
... i zato nisi pročitao ni redak od tog filozofskog pravca, a ti i dalje fekali.
Profesor Raffay Erne, tvrdi da poucavanje tog filozovskog pravaca pravi otklon od njega, inace spada medu akademike koji su umereni i spemni na dijalog sa svima ukljucujuci i njihove ideoloske razlike, njegov pocetak bavljenja naukom se vezuje za njegovu dominaciju ima pozitivne uspomene iz mladosti i poznastva sa sada vec pokojmim profesorima tog pravca.
Pripadnost odredenom pravcu, ili ideologiji ne iskljucuje poznavanje drugih.

Pa zar im trebaju nekakva “pojačanja”?
За годину дана тимариће муле како/колико троше на ПВО*.
Отишли на Голанску висораван 👂, бар је тамо била или је још - узбуна.

За годину дана тимариће муле како/колико троше на ПВО*.
Отишли на Голанску висораван 👂, бар је тамо била или је још - узбуна.
Pogođen Bibijev radar za rano upozoravanje.

он је свакако значајна појава. али то што је својом изопаченошћу заразио толике умове, не чини га ни великим ни мудрим. велико је само зло које је покренуо.
Istovremeno kada je pisao Kapital bilo je naruceno barem jos jedno delo liberalnog sadrzaja za postizanje istog cilja, interesno je prevagnulo njegovo.
On je samo zavrsio povereni posao, ideologiju su drugi stvorili i sproveli uglavnom indoktrinacijom.

Back