Израел је напао иранске нуклеарне објекте, убијени војни команданти у великом нападу

Ко има веће шансе у сукобу?

• Израел

glasova: 59 69,4%
  • Иран

glasova: 26 30,6%

• Ukupno glasova
    85
Cini mi se da Iran ne razume, trebali bi da rade da deeskaliraju,
Nije stvar koliko raketa imas nego prvo koliko tvoja ekonomija moze da proizvede u ratnim uslovima.
Gadjanje Izraela je jedno a otvoreni rat sa zapadom druga stvar.
Ko se približi biće hipersonično potopljen.

Poslednja izmena:
Za razliku od tebe, ja znam o cemu ti laprdas dragone, i to apsolutno nije ni bitno.

Ono sto je bitno je da ce teroristi i koljaci na Bliskom Istoku, koje ti i tvoj FSB podrzavate, da odgovaraju.

Они су већ одговарали. Ова ''твоја'' два мајмуна нису.

zato ce da vam zagine Dimona u narednim danima

koja je aktivna nuklearka

a onda kad se rasiri radijacija svi ce jevreji zbrisati za ameriku
Ти си већ више пута прославио нуклеарну катастрофу
IMG_0239.jpeg

Za razliku od tebe, ja znam o cemu ti laprdas dragone, i to apsolutno nije ni bitno.

Ono sto je bitno je da ce teroristi i koljaci na Bliskom Istoku, koje ti i tvoj FSB podrzavate, da odgovaraju.
Rusi ce da odgovaraju, sa jos raketa.

Čekaju tehnički deo Ameri da budu spremni za rat,kakvi pregovori a dovukli ovoliku vojsku,i još dovlace.

Rusi i Kinezi ćute,to su već Ameri ispregovarali,Ruse za Ukrajinu,ostaje da vidimo za Kineze,deluje mi da je Ujrajina i dalje pod kontrolom,nema nekih proboja Rusa,a sve je vec otišlo na bliski istok,ili dogovor ili Rusi nemaju veci kapacitet od ovoga.

Zanimljiva su mi dešavanja za Pakistan i šta Kina već radi,biće zanimljivo tu.

Реко ја, брат Кси и брат Путин ће помоћи Ирану!
Većina ili velika većina korisnika imali su svoje babe.Nisu samo tebi tvoje babe ili tvoja baba govorile ili govorila da si mnogo pametan.Ogromna većina baba svojim unucima govore da su pametni odnosno da su mnogo pametni,mnogo bistri i sl..Ti si Lički nekako suviše ozbiljno shvatio pomenuto.Nekritički,rekao bih,pridao si preveliki značaj babinim navodima.

Ali i dalje ne odgovaraš kao čovjek na postavljeno pitanje već bulazniš neke mantre.

Dobro, tvoje izbjegavanje odgovora u diskusiji je samo po sebi odgovor.

Većina ili velika većina korisnika imali su svoje babe.Nisu samo tebi tvoje babe ili tvoja baba govorile ili govorila da si mnogo pametan.Ogromna većina baba svojim unucima govore da su pametni odnosno da su mnogo pametni,mnogo bistri i sl..Ti si Lički nekako suviše ozbiljno shvatio pomenuto.Nekritički,rekao bih,pridao si preveliki značaj babinim navodima.
Опет си промашио цијелу мету и сталак. Ко зна ђе је то отишло, немогуће је извршири корекцију!

Моје бабе нијесу мени никад говориле "да сам паметан". Није било потребе наглашавати оно што јест као што раде глупаци са својим унуцима глупацима!
Тобоже понављај да су паметни, па ће бити тако! :hahaha:

Postavlja se i pitanje kako je unutra,koliko su Iranci izbuseni i kome se u tim strukturama može verovati,baš da vidimo da li ce kad USA počne da ih ravnja da miniraju Hormuz ili ima tu jos nekih stranaka koje to ne daju?
Iran je odbio da sa Rusijom sklopi vojni savez i sada sigurno uviđa da to nije bila baš najmudrija odluka.

Back