Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Шпиро Сенека и није неки извор вредан поверења
ma sada ce nam prikazati tunele i jos i po kojega hamasKo zna koliko tunela tu ima...![]()
lepo kazem
Pitam se šta je Amerima važnije? Da odbrane Ukrajinu od Rusije ili da u korist Izraela unište Iran?
Ništa tu nije na lepe oči ..Nzn zašto bi bili meki ..Да, Кина је позната по "меким" кредитима на лепе бриксовске очи....
"Софт лоан" је изразNišta tu nije na lepe oči ..Nzn zašto bi bili meki ..
Amerika nikad nece uci direktno protiv Rusije i obrnuto, dali su im sve za rat i nije pomoglo.Pitam se šta je Amerima važnije? Da odbrane Ukrajinu od Rusije ili da u korist Izraela unište Iran?
mozda su stvarno nevidljivi .ko će mu ga znati sve je mogućeМогуће да их гађа отровним куглицама из сламке![]()
Podsetio si me da sam nekada davno slicicama popunjavao album Otpisani.
da kapitulira i da kaze IranuJa stvarno ne čitam šta se piše ..Propaganda je tolika da ru jako malo istine ima i sa jedne i sa druge strane ..Samo znam ako to bude slučaj tu će ovaj rat stati ..Izrael ima mogućnost da zaustavi rat danas
Cini mi se da Iran ne razume, trebali bi da rade da deeskaliraju,100,000+ Ballistic and Hypersonic Missiles that enough against Israel, US and NATO
Mogu oni stati sutra ako hoće ..Tu mogućnost su im Iranci dali ..Uslov je da prestanu sa napadima ..Tako da vetovatno ako dođu u poziciju da im ponestane PVO to će se najverovatnije i desiti (uz Američki pritisak).da kapitulira i da kaze Iranu
necemo vise
ali ...
dal treba stati.
brodovi , avioni , treba da vrate doseljene u zemlje koje su poslali svoje jevreje.
Ko se sa ajatolahom druzi zivot mu je kraci.
Soft ili ne to je nebitno ako dođe do toga"Софт лоан" је израз
Има ли каква процена финансијских капацитета Ирана?
Па, битно је. Ономе ко зна како Кина послује, битно је.Soft ili ne to je nebitno ako dođe do toga