Израел је напао иранске нуклеарне објекте, убијени војни команданти у великом нападу

Ко има веће шансе у сукобу?

• Израел

glasova: 64 67,4%
  • Иран

glasova: 31 32,6%

• Ukupno glasova
    95
Gađanje tunela IDFa ispod bolnice u Izraelu

:kafa:

6757230f-73ee-4385-8253-39c99ff4860a.jpg

Pitam se šta je Amerima važnije? Da odbrane Ukrajinu od Rusije ili da u korist Izraela unište Iran?
Amerika nikad nece uci direktno protiv Rusije i obrnuto, dali su im sve za rat i nije pomoglo.

Ja stvarno ne čitam šta se piše ..Propaganda je tolika da ru jako malo istine ima i sa jedne i sa druge strane ..Samo znam ako to bude slučaj tu će ovaj rat stati ..Izrael ima mogućnost da zaustavi rat danas
da kapitulira i da kaze Iranu
necemo vise
ali ...
dal treba stati.
brodovi , avioni , treba da vrate doseljene u zemlje koje su poslali svoje jevreje.

100,000+ Ballistic and Hypersonic Missiles that enough against Israel, US and NATO
Cini mi se da Iran ne razume, trebali bi da rade da deeskaliraju,
Nije stvar koliko raketa imas nego prvo koliko tvoja ekonomija moze da proizvede u ratnim uslovima.
Gadjanje Izraela je jedno a otvoreni rat sa zapadom druga stvar.

da kapitulira i da kaze Iranu
necemo vise
ali ...
dal treba stati.
brodovi , avioni , treba da vrate doseljene u zemlje koje su poslali svoje jevreje.
Mogu oni stati sutra ako hoće ..Tu mogućnost su im Iranci dali ..Uslov je da prestanu sa napadima ..Tako da vetovatno ako dođu u poziciju da im ponestane PVO to će se najverovatnije i desiti (uz Američki pritisak).

Soft ili ne to je nebitno ako dođe do toga
Па, битно је. Ономе ко зна како Кина послује, битно је.
Онима који Кини учитавају своје жеље, честитке и поздраве, то је "небитно"

Back