Израел је напао иранске нуклеарне објекте, убијени војни команданти у великом нападу

Ко има веће шансе у сукобу?

• Израел

glasova: 59 69,4%
  • Иран

glasova: 26 30,6%

• Ukupno glasova
    85
Gtyalm-WMAAZJ2P
У Израелу, болнице не служе да у подруму довучеш таоце из кибуца или лагерујеш хоме маде ракете, већ служе за лечење људи. ;)

По мени......Израел није навикао да губи. У једном моменту ће бити толико исфрустрирани пат позицијом да ће употребити тактичку нуклеарну бомбу. Питање је.....како ће после тога да се ситуација развија.

По мени......Израел није навикао да губи. У једном моменту ће бити толико исфрустрирани пат позицијом да ће употребити тактичку нуклеарну бомбу. Питање је.....како ће после тога да се ситуација развија.
i kad to ucine prestat ce da postoje za sva vremena jer ce ih pakistanci poklopiti svojim nuklearkama a ako dopizde i drugima rusi kinezi i severno korejanci ce baciti par nuklearki isto da obrisu genocidnu gamad u tel avivu

У Израелу, болнице не служе да у подруму довучеш таоце из кибуца или лагерујеш хоме маде ракете, већ служе за лечење људи. ;)
smallest-violin-funny.gif

По мени......Израел није навикао да губи. У једном моменту ће бити толико исфрустрирани пат позицијом да ће употребити тактичку нуклеарну бомбу.
vrlo moguce.
iz razloga jer su do sada svoj narod lagali kako su najmocniji kako su superiorni...

oni dobiti iran nece.

kmece na sve strane pozivjauci amere i saveznike u pomoc

napali su iran sa 200 avionai sada dobijaju po nosu zbog toga

pat pozicija je najvise sto ce izboriti i to uz pomoc saveznika
inace ovo moze lako da odvede u nestanak tel aviva haife...

Питање је.....како ће после тога да се ситуација развија.
a kako
pa i druga strana ce to odraditi.. tad ide nuklearni rat... i cao zdravo

Očito je da su Iranu u startu dali sposobnosti koje nema. Izrael 24h leti iznad Teherana i ostatka Irana uništavajući ciljeve. Zato se Trump odmah pomamio i htio bi se priključiti napadu na Iran jer nije ta sila iz simulacija.
Ali kada je shvatio da lete iznad teherana jedino u cnn i bbc vestima on odustao :mrgreen:

Back