Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kakve su ovo nepovezane gluposti?Радио станица Судњег дана UVB-76 је поново у контакту и емитује мистериозне поруке.
Амерички бродови су већ били ушли у Персијски залив. Неколико сати раније, „зујалица“ је пренела следеће поруке: NJTI 9709 BOMZHOKREM 1192 2400 и NJTI 31553 DUETOTIP 6855 6414.
Према писању западних медија, радио-торањ станице је повезан са руским ракетним системом „Периметар“ и може да покрене такозвану команду „Мртва рука“, која изводи узвратни нуклеарни удар.
A rakete dolaze sa marsa i skhenjavaju izrael naročito ove nevidljive kako ih zovu ameri
Mrtva ruka je ruski protokol koji se automatski pokreće u slučaju da Rusija bude pogođena nuklearnom bombom, ruska verzija izraelskog Samsona.Радио станица Судњег дана UVB-76 је поново у контакту и емитује мистериозне поруке.
Амерички бродови су већ били ушли у Персијски залив. Неколико сати раније, „зујалица“ је пренела следеће поруке: NJTI 9709 BOMZHOKREM 1192 2400 и NJTI 31553 DUETOTIP 6855 6414.
Према писању западних медија, радио-торањ станице је повезан са руским ракетним системом „Периметар“ и може да покрене такозвану команду „Мртва рука“, која изводи узвратни нуклеарни удар.
Nisu gluposti, ovo nije retka pojava i obicno se pusta u javnost kad se dizu globalne tenzije.Kakve su ovo nepovezane gluposti?
Gpt sve zna.Mrtva ruka je ruski protokol koji se automatski pokreće u slučaju da Rusija bude pogođena nuklearnom bombom, ruska verzija izraelskog Samsona.
"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti" i slične mudrosti iz Alan Forda.Pogledajte prilog 1743786
@Mstislav
Vidi ovo hahahahhagaa agahahhahahahahahahaaa. Ovo je najjača izjava do sada.![]()
Ali pazi, lik rekao da se ne smije vjerovati neprijatelju. Hahshahahaha"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti" i slične mudrosti iz Alan Forda.
A i ma i ona "ne veruje ženi koja laže".
Nije GPT, već moje znanje. Ovo navodim jer ne vidim ikakvu povezanost između dešavanja u Persijskom zalivu i ovog.Gpt sve zna.
Ne boj se zajedno sa Mstislavom ima da budes pocastvovan prilikom dolaska Mosijaha-AntihristaNije GPT, već moje znanje. Ovo navodim jer ne vidim ikakvu povezanost između dešavanja u Persijskom zalivu i ovog.
A kada je neki pandur ukačio nešto?!?Nije GPT, već moje znanje. Ovo navodim jer ne vidim ikakvu povezanost između dešavanja u Persijskom zalivu i ovog.
Sada se taj protokol zove „Perimetar”, a i Ameri imaju to.Nije GPT, već moje znanje. Ovo navodim jer ne vidim ikakvu povezanost između dešavanja u Persijskom zalivu i ovog.
BracaSokantno.
A source close to the Kremlin stated that Iran has not requested assistance from Russia, and Russia does not intend to offer any help to Iran.
Source: Bloomberg
Povezi.Nije GPT, već moje znanje. Ovo navodim jer ne vidim ikakvu povezanost između dešavanja u Persijskom zalivu i ovog.