Израел је напао иранске нуклеарне објекте, убијени војни команданти у великом нападу

Ко има веће шансе у сукобу?

• Израел

glasova: 65 65,7%
  • Иран

glasova: 34 34,3%

• Ukupno glasova
    99
Jevreji su gotovi. Iran će ih razvaliti. Nema se više šta čekati, ide se do kraja. I drugu @Xicoru ste se smejali kad je pričao 24.2.2022.
Smejte se i sada.
Jer 2028. ništa neće biti smešno.
Kazu da je Zelenski sve spremio spremna da primi Jewish izbeglice iz Izraela u Ukrainu

Sputnjik kaze da mule pobedjuju. Ko smo mi da vam kvarimo san. :per:
pusti ti sputnjika, tramp juce rece da ne da bombe, a danas da ce putin da bude medijator izmedju irana i izraela, to znaci da ga zabole ona stvar, nafta ide u nebesa, ruja broji pare, kinez i eu usrulja tropa

vas hrvate isto zabole, ima da zaradite super na naftovodu

Kazu da je Zelenski sve spremio spremna da primi Jewish izbeglice iz Izraela u Ukrainu
i to je bila teorija zavere onog.... lucica bese, ali kako se stvari razvijaju, izgleda vrlo verovatno sada, ja da sam tamo hvatao bih maglu u roku od juce

Iranska vojska poručuje Izraelcima: Odlazite! Okupirana područja uskoro neće biti nastanjiva

Stoga želimo naglasiti: ne dopustite da vas zločinački režim koristi kao ljudske štitove,” upozorio je pukovnik Sayyad.

Dodao je da sklanjanje pod zemlju neće donijeti sigurnost Izraelcima. Nepoštivanje upozorenja, rekao je, donijet će težu sudbinu Izraelcim

Poslednja izmena:

Trump says ‘its time for a deal’ between Israel and Iran​

151m1d.jpg

Back