Израел је напао иранске нуклеарне објекте, убијени војни команданти у великом нападу

Ко има веће шансе у сукобу?

• Израел

glasova: 65 65,7%
  • Иран

glasova: 34 34,3%

• Ukupno glasova
    99
Zat nije mocni IDF pobedio Hamas jos pre godinu i po dana i da je sad ostalo još samo da pobiju sve živo u Gazi...što gladju što žeđu...?
Gde je taj plan zapeo?

...

Ma jok, Hamas pobedijo. Zato sad golubom pismonosom izrazava verbalnu solidarnost sa Teheranom. :per:

Ma jok, Hamas pobedijo. Zato sad golubom pismonosom izrazava verbalnu solidarnost sa Teheranom. :per:

Hamas trenutno gleda vatromet iznad Tel Aviva i Haife...
Nije lepo uzivati u tudjoj muci...ali...docekali...

...

Амбасада САД у Израелу:
Тренутно нисмо у могућности да евакуишемо Американце или да им директно помогнемо у одласку.

😂

rekoh vec da ih nagoni djavo, nepomjanik, jahve njihov bog ratnik kojega mi u nasim prevodima biblije i ne pominjemo [nepomenik], satanjahu rece da je sledeci pakistan, eto on vec ima nuklearno, kako ce njih da savladaju? jahveu, covekoubici od iskoni, djavolu, to nije bitno, samo da se napije krvi, pa makar i jevrejske ako popije svu muslimansku

vas je otac djavao, rece ISUS NJIMA
Šta Pakistan?
Ako ih ne diraju, neće ni Izrael dirati njih.
Kao što ne bi dirao ni Gazu da bolesnici nisu podivljali za djevicama u raju.

- Израелски медији пишу о лансирању 70 ракета из Ирана.

- Иранска ТВ: Револуционарна гарда покренула нови ракетни напад на окупиране територије.

Poslednja izmena:
...

Nego...
Vratimo se na bitne momente..koje Cion propaganda preskace...

1) Ako je igde ikada i postojala ideja o Pan Islamizmu....ludi Natanjahu je toj ideji ovog vikenda ugradio temelje i armaturu....
Do sad su uglavnom u velikoj skali bambusali Sunite u Gazi...sad su napali i Shite..
Dakle...ujedino je Muslimane....cak su se i Sunitske zemlje solidarisale sa Iranom...neke makar i izjavom kurtoazno...poput Saudijske Arabije...koja se istina jednako tako solidarise i sa Sunitima Gaze...

2) Pri proslim uzvratnim napadima Irana na Izrael...imali smo da su avijacije i PVO Jordana i Saudijske Arabije obarale rakete Irana...
Ja ovaj vikend to ne cuh takvu vest...

Dakle...
Bibi je za vikend uspeo da ujedini Muslimane...Shite i Sunite....sto se nije uspelo vekovima...
Pri tome je uspeo i da stane na žulj i Kini...a Rusiji preko Zelenskog vec stoji na žulju...

Evropa sem par trbuhozboraca ne dozivljava Izrael nikako...

Trampovi glasaci ih ne dozivljavaju...iako Tramp mozda podrzava...

Dakle ja ne znam gde oni vide svoju srecu i blagostanje...na kojoj planeti u Suncevom sistemu...kad su svima stali na zulj...

Dakle vrlo vrlo Bibidiotska politika...

...

Poslednja izmena:
Evo preskočio sam, ali zato si ti tu koji će to popraviti i poslati mi link na njegovu izjavu.

PAKISTAN IS ISRAEL'S NEXT TARGET AFTER IRAN? Old ...

YouTube · Career247
970.8K+ views · 10 hours ago

PAKISTAN IS ISRAEL'S NEXT TARGET AFTER IRAN? Old Video of Netanyahu is going viral. 970K views · 9 hours ago #Pakistan #Iran #Netanyahu

Israeli Prime Minister Benjamin Netanyahu : "#Iran was just ...​

Instagram · defencealerts
2.7K+ likes · 2 hours ago

#Israeli Prime Minister Benjamin Netanyahu : "#Iran was just the beginning. #Pakistan will be next. Pakistani nukes will be reduced to dust”.

...

Nego...
Vratimo se na bitne momente..koje Cion propaganda preskace...

1) Ako je igde ikada i postojala ideja o Pan Islamizmu....ludi Natanjahu je toj ideji ovog vikenda ugradio temelje i armaturu....
Do sad su uglavnom u velikoj skali bambusali Sunite u Gazi...sad su napali i Shite..
Dakle...ujedino je Muslimane....cak su se i Sunitske zemlje solidarisale sa Iranom...neke makar i izjavom kurtoazno...poput Saudijske Arabije...koja se istina jednako tako solidarise i sa Sunitima Gaze...

2) Pri proslim uzvratnim napadima Irana na Izrael...imali smo da su avijacije i PVO Jordana i Saudijske Arabije obarale rakete Irana...
Ja ovaj vikend to ne cuh takvu vest...

Dakle...
Bibi je za vikend uspeo da ujedini Muslimane...Shite i Sunite....sto se nije uspelo vekovima...
Pri tome je uspeo i da stane na žulj i Kini...a Rusiji preko Zelenskog vec stoji na žulju...

Evropa sem par trbuhozbiraca ne dozivljava Izrael nikako...

Trampovi glasaci ih ne dozivljavaju...iako Tramp mozda podrzava...

Dakle ja ne znam gde oni vide svoju srecu i blagostanje...na kojoj planeti u Suncevom sistemu...kad su svima stali na zulj...

Dakle vrlo vrlo Bibidiotska politika...

...
Da nema Izraela, ovi dolje bi se međusobno masovno uništavali, to je bar jasno. Religija mira.

Da nema Izraela, ovi dolje bi se međusobno masovno uništavali, to je bar jasno. Religija mira.
opet prorokovanje? jel to neki virus da volite mnogi da prorokujete ili sta je u pitanju? kao sns kada tvrde i vi biste krali da ste na vlasti - a kako oni znaju da bi i mi krali? sude po sebi, eto kako

photo_5366258437886964087_y.jpg
photo_5366258437886964088_y.jpg

Израелско ратно ваздухопловство поново напало ирански погон за обогаћивање уранијума Фордоу.
У подручју објекта забележен је земљотрес магнитуде 2,5 степени Рихтерове скале.

Azeri se bune zbog čestih granatiranja južnog Azerbejdžana (iranska provincija na severu sa Azerskom populacijom), šuška se da Kurdi i Azeri spremaju pobunu protiv Irana, da iskoriste momentum?
Iran definitivno nije nešto homogeno.

Ethnic_Map_of_Iran.png

Pa sto onda Izrael ne iseli na mesec dana..pa pusti da se pobiju?
Dakle...glupa prica...

...
ma izraelu je tu zemlju dao jahve, a ostale ce da pobaca u more ili istrebi, to oni misle, sve ostalo su budalastine i izmisljotine

opet prorokovanje? jel to neki virus da volite mnogi da prorokujete ili sta je u pitanju? kao sns kada tvrde i vi biste krali da ste na vlasti - a kako oni znaju da bi i mi krali? sude po sebi, eto kako
1958 – Libanski građanski sukob
1975–1990 – Libanski građanski rat
1980–1988 – Iransko-irački rat
1991 – Šiitski ustanak u Iraku
1992–1997 – Građanski rat u Alžiru
2003–2011 – Sukobi u Iraku
2011–danas – Sirijski građanski rat
2014–2019 – Islamska država (ISIL) vs. šiiti i sunitski protivnici
2015–danas – Rat u Jemenu
2019–danas – Sukobi šiitskih frakcija u Iraku

Stvarno je teško biti prorokom

Back