marsijaner
Legenda
- Poruka
- 52.754
to je stara vestProdaju pre nego što pukne bruka da su sistemi obične imitacije oružja.
oni su odavno i isporucili te patriote ali , sada njima fali....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
to je stara vestProdaju pre nego što pukne bruka da su sistemi obične imitacije oružja.
zavisi gde vetar duva, na koju stranuPa ne bi se spasili. Kako da se spasu od radioaktivnosti nošene vetrovima i vazdušnim strujama?
kako da nel msm, ja ne volim islam, ali ti imas bujnu mastuDrugo, u tom slučaju, ako su preživeli činioci vlasti sigurni da je Izraelu došao kraj, verovatno bi aktivirali opciju Masada, to jest nuklearno uništenje svih većih islamskih gradova.
znaci izrahell je sada presao na propagandni rat, on u stvari "pomaze iranu"? - bojim se da cete se probuditi iz bunila, i da sledi plakanje, ako protivnik tek nacinje svoj asortiman hipersonikaСтиже још један крупнији
Autoparada, slave granatiranje Veizmanovog instituta.
Može da duva i prema Evropi, prema Srbiji.zavisi gde vetar duva, na koju stranu
kako da nel msm, ja ne volim islam, ali ti imas bujnu mastu
Može Iran da ispali još 1000 raketa, ne može da ss izjednači sa Izraelom.
Nema potvrde za ovako nestoЈуче је неко био бесан што Руси и Кинези ћутиду.
Пакистан, Кина и Русија помажу Ирану у транспорту ваздушних пошиљки које укључују ракете - Канал 14 позивајући се на израелског званичника
Геополитички гласник
Može Iran da ispali još 1000 raketa, ne može da ss izjednači sa Izraelom.
sta su napravili, to im je, ali sada samo propagandisu, a to znaci da ne znaju sta ce dalje, a iran kaze da tek sada ima da ih delje raketama, izraelu sledi pakaoN1 već danima vrti istu vest, izrael napao da oslobodi, iranci mučki odgovorili![]()
Sigurno da Rusi ne bi priznali.Nema potvrde za ovako nesto
jel samo on pobegao, da bi mucki napao, za vreme nukl. pregovora, ili su sve glavesine?
Још неке гужве у Ирану.Krenule guzve,
ovo u stvari i nije rat vec humanitarna misija smene rezima, jos jedna od obojenih revolucija, shvatamoAjatolah brzo dolazi na red.![]()
sta su cekali do sad? a, da, mislili da je ovo humanitarna misija, kako vi objavljujete i danasРуси евакуишу своје грађане
Da su pametni poslušali bi mene a i hoće.e sada ce Iran tebe da poslusa
sve mi se cina da po mesecini , Iran salje svoje odgovore Izraelu , kako i treba a i oce da potpise primirje.
nezvanicno i ovde ukazuje da je bibi zatrazio posrednike i da trazi primirje.
Hmmm, a zasto to cini , kada eto pobedjuje.
Vidis, ima problema sa zgradama i zatrazio je da Iran posalje , te , sta je da je, i da zgrade sruse , da bi onda
oni , opet mogli da grade jos i bolje i lepse a i da nece od Gaze da oteraju starosedeoce i graditi velelepne hotele.
Sta ti mislis jer je ovako i dobro dato.