Povjesnitchar
Domaćin
- Poruka
- 4.479
Američki THAAD Pvo sistem dostavljen izraelu čija jedna raketa košta preko 100 Miliona $.
Sama
poseduje svega nekoliko primeraka.
Sama

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jasno je da postoje dva anglosaksonska hitlera, jedan na rusiju a drugi na arape.jasno im je da ako sjebu iran da su oni sledeci. jer kako jevreji imaju americku zastitu tako to ima i indija
pakistan je nuklearna sila.
njihove bojeve glave vec su verovatno kod iranaca...
jasno im je da ova mantra '' iran ne sme imati nuklearno oruyje '' je samo paravan za konacnu odluku trampa i izraela da isa iranom zavrse za sva vremena
ocekivano.
jasno je i dyihdalijama da je iyraelski napad sa 200 aviona znacio pocetak eliminisanja irana...
Oćajnićka propaganda.Скинули 12 Хуту нејачи
Američki THAAD Pvo sistem dostavljen izraelu čija jedna raketa košta preko 100 Miliona $.
Samaposeduje svega nekoliko primeraka.
Pogledajte prilog 1742528
Nisam više siguran u to. Dok ameri pomažu Izraelu, rusi i kinezi oštro osuđuju.Ljudi bre, nema trika da strana Rusija-Iran-Kina-S.Koreja ikad pukne od ovih zapadnih šarlatana. Jednostavno sanse nema. Samo da ove sotone ne krenu da bacaju atomske bombe, to je jedini bojazan.
Скинули и заменика ИРЦГ главног обавештајца
Naravno da znaju zato su i napali prvi. isto kao sto su Ameri znali da Sadam nema oruzije za masovno unistenje al, ono, preventivno sravnili Irak sa zemljom....Znaju da nema...kao sto su procenili i snagu Rusije uoci rata sa Ukrajinom. Pustice svet Iran da se skrka sam.
Ipak, bez obzira na snagu Irana, uverena sam da Izrael pravi gresku ako se uzmu u obzir resenja na dugi rok.
Скинули и заменика ИРЦГ главног обавештајца
izrael pobedjuje, svu energiju koju sada dobijaju , izmislili su , da sakupe i onda ce tu energiju da usmereŠta kažu ljubitelji mula, da li Iran pobeđuje?
Мора Тихом се реплицира...Ljudi, ako može malo smanjite te neproverene vesti, uglavnom su to fejk gluposti. Sa obe strane.
Znam da nema mnogo nade da će me neko poslušati, ali aj da probam.
Zamenika pomoćnika kafekuvarice prvog komšije generala.Скинули и заменика ИРЦГ главног обавештајца
Neće ni Ajatolah.
Neće ni Bibi.
Ne odmah.
Proizvodiš i izvoziš ono što ima visoku cenu. Žitarice Izrael može da uveze kad god poželi, jer su im saveznici SAD, Britanija i Francuska, koji kontrolišu sredozemlje.Nisi ti bas inteligentan al nema veze.
Jedno je sigurno najveci procenat hrane uvoze kada je rec o zitaricama. Da ukljucios ono sto ti je priroda dala i da razmislis mozda bi i ukpirao sat bi se desilo da recimo ne mogu da uvoze ili da im se smanji uvoz usled opsteg sranja kada krenu da ih njakaju sve "arapske" zemlje sa kojima hoce da ratuju.
Ovoga su juče proglasili mrtvim- Ronen Bar, šef izraelske obaveštajne službe Šin Bet, podneo je ostavku
Све по плануда завара противника.
Tihi i ekipaOvoga su juče proglasili mrtvim