Ajde da digne ovu prastaru temu...
Pokusavam da napravim plocicu - semu odstampam na obicnom papiru, i prenesem peglom na petrinaks ili vitroplast, ne znam sada vec sta sam kupio od ta dva. I sta se desi, potopim pod vodu, skinem papir trljanjem, pazljivo, ali kada nagriza skine bakar super tamo gde nije obelezeno, ali skine mi i na ovim povrsinama gde su vodovi. NIje to strasno, i verujem da bi radilo, ali voleo bih da bude kako treba...
Pegla je na najjacem i bas muski ja to pritisnem i dugo da budem siguran da se dobro nalepilo.
Ovo je prvi i najlosiji pokusaj, posle sam malo popravio, ali i dalje nije mnogo bolje, nije onako kako bi trebalo, kako svi znamo da treba da izgleda. Kada negde predjem markerom, bude savrseno, glatka povrsina bakra, ali ne bih da celu semu ponovo prelazim markerom, cemu onda stampanje...
Pokusao sam i na paus da odstampam, cini mi se da je jos gore, jos losije prenese vodove na bakar, nisam ni nagrizao.
Da li je moguce da tu gresim, sa papirom, da li bi zaista morao da probam sa foto papirom? Vidim da to ljudi rade...