IZRADA CESTITKI,HOBY ILI PROFIT?

sofijaa

Obećava
Poruka
52
Da li se mozda neko bavi izradom cestitki i ukrasnih kesa?Moze li to biti osim hobija i profitavilan posao?Razmisljam da pocnem da se bavim tako necim.Znam da sve sto mi je potrebno mogu da nadjem u Kreativ hobby i Art&hobby prodavnicama.
Da li neko posecuje ova mesta?Ko je povoljniji?

Bavila se ja, nekad.
Osim čestitki, pravila sam i novogodišnje natpise (kombinacija tekstil, sunđer itd.)
Stvari su se uspešno prodavale u nekadašnjoj knjižari-galeriji "Grof" u Čika-Ljubinoj.
Iz ličnog iskustva: unikati su neisplativi jer uložiš mnogo truda a ne možeš da postigneš cenu. Ako, pak, ideš na serijsku proizvodnju, moraš da prilagodiš cenu tržištu plus da imaš dobru distribuciju.
Nažalost, Kinezi su sve veća konkurencija.

U svakom slučaju: srećno!

Bavila se ja, nekad.
Osim čestitki, pravila sam i novogodišnje natpise (kombinacija tekstil, sunđer itd.)
Stvari su se uspešno prodavale u nekadašnjoj knjižari-galeriji "Grof" u Čika-Ljubinoj.
Iz ličnog iskustva: unikati su neisplativi jer uložiš mnogo truda a ne možeš da postigneš cenu. Ako, pak, ideš na serijsku proizvodnju, moraš da prilagodiš cenu tržištu plus da imaš dobru distribuciju.
Nažalost, Kinezi su sve veća konkurencija.

U svakom slučaju: srećno!

nista od toga nisam pravila, ranije sam i kupovala, ali sada sms i e-mail uzimaju danak , mada znam da nije to to , ali,.....

Back