Izostalo zadovoljstvo/only man

Petar_Pan:
Tacno, ljudi se tako glupostima opterecuju i frustriraju.
E i setih se jedne... kao meni nece da se digne 3-ci put i ona posizdela... kao pa sto nece... pa ja ti se ne svidjam... pa se sva rastuzila nesto.... :lol: I nisam ni uspeo da je urazumim koliko je bila odlepila.... Opteretila se sa velikim problemom... :lol:
Ljudi opustite se....

Eh, ti gledas na ovo sa vedrije strane, a ja bih se, da sam na tvom mestu, ozbiljno zabrinuo :lol:

Georgio:
Da li vam se desilo da imate odnos i da jednostavno nemožete da svršite.
Odustajete?
Zadovoljite partnerku pa odustanete?
Terate do iznemoglosti?
Da li je to normalno i moguće u 20im god.
Šta je razlog?
Meni se desiilo jedanput?

ufff.... skroz te razumem. mozda ce zvucati kao hvaljenje ili laz, ali briga me. ja moram sam da odradim veliki finis. u vezi sam bio 11 meseci sa devojkom i samo jedan put sam opalio ljudski, svaki drugi put samaranjem majmuna. a namestala se samo da ja svrsim, samo da me vidi kako se praznim. i nista. pa ti vidi kako je tek to? verovatno je to neki mentalni blok ili tako nesto. nadam se da ce te proci. inace ces se naslusati kako te nije nalozila (a nikad nisi bio tvrdji), kako ti nije lepa (a samo u nju gledas)... MUKE!!!

jinxy:
ufff.... skroz te razumem. mozda ce zvucati kao hvaljenje ili laz, ali briga me. ja moram sam da odradim veliki finis. u vezi sam bio 11 meseci sa devojkom i samo jedan put sam opalio ljudski, svaki drugi put samaranjem majmuna. a namestala se samo da ja svrsim, samo da me vidi kako se praznim. i nista. pa ti vidi kako je tek to? verovatno je to neki mentalni blok ili tako nesto. nadam se da ce te proci. inace ces se naslusati kako te nije nalozila (a nikad nisi bio tvrdji), kako ti nije lepa (a samo u nju gledas)... MUKE!!!
Ovo je vec frka... :roll: mislim da je ovo bas problem...Jel si pokusao da joj objasnis? Mislim sigurno da jesi..al sta ti ona kaze?

ja jesam pokusao, ali je njen odgovor bio da ma koliko ona puta opalila mora mene da vidi da bi to bilo potpuno. znaci, samaranje se nastavljalo. u pocetku joj je smetalo, pa joj je bilo krivo, jer toboze ja nisam zadovoljan (a nista mi nije lepse nego da osetim kako drhti zadovoljna pored mene, meni je to bio i cilj), a onda joj uopste nije smetalo, ili nije pokazivala.

jinxy:
kako se uzme. mnogo je lepo kada ne isprskas 3 put u 10 minuta. ali ne treba ni preterivati, jel?

ali ja sam se navikao na to, samo da naviknem i svaku moju sledecu devojku. prava sitnica, zar ne?
Prijatelju, pa ti imaš frku, opusti se, neće zatrudneti! Da li si sebi objasnio zašto to radiš? Pa većini je frka što mora da ga izvlači, ja ga izvlačim u zadnjem trenutku, tako da produkt bude na mom dlanu ili na njoj bez i jednog pokreta šakom.

Back