Disko Kauč
Elita
- Poruka
- 24.596
Obavezno, matora!OK, hvala. Ja bih da "pronjuškam" malo, čisto iz radoznalosti.![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Obavezno, matora!OK, hvala. Ja bih da "pronjuškam" malo, čisto iz radoznalosti.![]()
Kačila si..se,a?Obavezno, matora!![]()
Замислимо особу где се обоје заљубе једно у друго, потпуно нормална веза и онда момак почне да врши притисак над девојком да ради ово лоше или оно лоше стварајући осећај кривице код особе.
Та женска особа како је заљубљеена извињава се непрестано и све висе прихвата тортуру и верује да она греши, а не да је он љубоморан.
Када кажем садизам, то се односи на њега пошто притиска дебојку, преузима контролу над њом и то га узбуђује. Та моћ коју има. Иако је он воли на неком нивоу, ужива да понекад покаже надмоћ и да је присили да пати и да му се извињава и моли га за опроштај.
А ако је он крив, глуми жртбу и опет добија исти резултат својим манипулацијама.
Каква је то болест? Да воли особу, да га радују лепи мођемти али да гада уради нешто што му се не свиђа, жели да је натера да пати и ужива у томе?
Pa, nisam, strah meKačila si..se,a?
I mene!Pa, nisam, strah me![]()
zvuci kao da lik voli da seksualno dominira, humiliation, domination su njegov fah, sad je problem da li njegova devojka voli to i da li su kompatiblini po tom pitanjuЗамислимо особу где се обоје заљубе једно у друго, потпуно нормална веза и онда момак почне да врши притисак над девојком да ради ово лоше или оно лоше стварајући осећај кривице код особе.
Та женска особа како је заљубљеена извињава се непрестано и све висе прихвата тортуру и верује да она греши, а не да је он љубоморан.
Када кажем садизам, то се односи на њега пошто притиска дебојку, преузима контролу над њом и то га узбуђује. Та моћ коју има. Иако је он воли на неком нивоу, ужива да понекад покаже надмоћ и да је присили да пати и да му се извињава и моли га за опроштај.
А ако је он крив, глуми жртбу и опет добија исти резултат својим манипулацијама.
Каква је то болест? Да воли особу, да га радују лепи мођемти али да гада уради нешто што му се не свиђа, жели да је натера да пати и ужива у томе?
Одговорио сам на то у теми:zvuci kao da lik voli da seksualno dominira, humiliation, domination su njegov fah, sad je problem da li njegova devojka voli to i da li su kompatiblini po tom pitanju
Овде се не ради о обостраном пристанку на садо-мазо однос. Овде је једна особа жртва манипулације и менталне тортуре. Фокус је на томе од чега болује таква особа. Кад има тако погрешну слику о реалности. Да верује да је то љубав.
To je sociopata neki ondaОвде се не ради о обостраном пристанку на садо-мазо однос. Овде је једна особа жртва манипулације и менталне тортуре. Фокус је на томе од чега болује таква особа. Кад има тако погрешну слику о реалности. Да верује да је то љубав.
Mazohist: tuci meVeoma nezgodna stvar. Zato što ako neko da pristanak onda verovatno mučitelju nije "slatko". Ako to osobi prija.
Mazohist: tuci me
Sadist: neću
nema tu prave ljubavi.Ni sa njegove ni sa njene strane.Замислимо особу где се обоје заљубе једно у друго, потпуно нормална веза и онда момак почне да врши притисак над девојком да ради ово лоше или оно лоше стварајући осећај кривице код особе.