"Изолација од света зарад ЕУ"

88% našeg izvoza su za EU i CEFTA
12% veliki Svet

to je zato sto ste vi unistili svaku saradnju sa nekada veoma dobrim trzistima za srpske proizvode a to su bile zemlje kao sto su libija, sirija, irak , emirati i tako dalje. tu su srbi prodavali svoje proizvode, gradili hidrocentrale , mostove, zgrade a sad nista .

u srbiji vise nema velikih proizvodnih ili graditeljskih firmi sve su to demokrate razbucale i unistile.

chitam i gledam sve ovo danas, razlike..demokrate, radikali, patriYote... i kontam da ne znam kako i zasto zivimo zajedno u istoj zemlji. ne ide.

kad bi samo pronashli model neki razdvajanja...k'o koreje.....barem na neko vreme....eh...:sad2: :think:

Stvarno se mnogo razlikujemo, tako da je neka vrsta kineskog zida primamljiva ideja...!

slican se slicnom raduje(budala budali)

A ja se bas radovala tebi...!

to je zato sto ste vi unistili svaku saradnju sa nekada veoma dobrim trzistima za srpske proizvode a to su bile zemlje kao sto su libija, sirija, irak , emirati i tako dalje. tu su srbi prodavali svoje proizvode, gradili hidrocentrale , mostove, zgrade a sad nista .

u srbiji vise nema velikih proizvodnih ili graditeljskih firmi sve su to demokrate razbucale i unistile.

vidiš, to su sve pretežno muslimanske zemlje koje su doooobrooo upamtile neke stvari tokom 90-tih, a posebno neke zločine u 7 dana za koje "pravi Srbi" kažu da se nisu ni dogodili
recimo Gadafi (koji je završio vojnu školu u Mostaru) je to više puta spominjao

Заиста смо одсечени и изоловани од Русије,Кине,Индије,Јужне Америке и свих оних делова који нама могу донети економски интерес
kad procitam nesto ovako pitam se sta je u glavi onoga ko konstruise.
i imam 2 verzije.
1. verzija - politicka propaganda
2. verzija - stvarno u to veruje

ako je 1. onda taj isti veruje i da ce naci dovoljan broj nesrecnika koji ce da poveruje u ovu notornu budalastinu... ima li dovoljnog broja nesrecnika u srbiji za tako nesto?
i ako ih ima - zasto ih ima?

ako je 2. onda je slucaj samo tuzan.

Back