Изненадна смрт вође Ротшилда изазваће низ неочекиваних догађаја у свету! Ово ће се догодити...

15. Januara ove godine , na zenevskoj klinici , od posledica srcanog udara , preminuo je Lord Benjamin de Rotschild sa samo 57 godina.

Ime i podaci o njegovom bogatstvu govore sve.

https://www.juedische-allgemeine.de/juedische-welt/bankier-benjamin-de-rothschild-gestorben/

https://www.wikiwand.com/de/Benjamin_de_Rothschild

obadva izvora podatak kontrolise ova familija , samo izgleda da su podaci namenjeni razlicitim strategijama pa se zato u "jevrejskim" podacima pominje cifra od 180 miliona dolara bogatstva dok u WIKI koju takodje Rotschildi kontrolisu, suma od 1,5 milijardi dolara.............verovatno cemo u drugim izvorima, koje takodje kontrolisu Rotschildi, pronaci u mnogo vece sume...........STO SAMO GOVORI O STRATEGIJI "SAMOPOSLUGE" DA SVAKO MOZE UZETI ONO STO MU SE NAJVISE DOPADA..............dok sustina ostaje, a to je PROFIT, dal materijalni (ako je samoposluga u pitanju) il politicki profit (ako su globalni politicki ciljevi u pitanju).

evo ja sam zato preuzeo i jedan tekst iz POLITICKE SAMOPOSLUGE jer mi se najvise dopao, u cilju dalje diskusije

Изненадна смрт вође Ротшилда изазваће низ неочекиваних догађаја у свету! Ово ће се догодити...
https://www.pravda.rs/2021/1/22/izn...kivanih-dogadjaja-u-svetu-ovo-ce-se-dogoditi/
22-01-2021 12:54 Фокус 9 Свет Планета

Смрт Барона Бенџамина де Ротшилда, који је био на челу породичне компаније Ротшилд познате широм света, имаће дубок утицај на равнотежу светске моћи.

Глава породице Ротшилд преминуо је 15. јануара 2021. године на породичном имању у близини Женеве. Иако је срчани удар наведен као званични узрок смрти, неки стручњаци верују да изненадна смрт тако иконичне фигуре можда није природна.

Ипак, сама смрт не привлачи толико пажње, колико промишљање какве ће последице по свет имати у блиској будућности.

Није тајна да је милијардер имао значајан утицај на многе економске и политичке процесе.

Нарочито се шушка да је Бенџамин де Ротшилд изазвао банкрот Lehman Brothers-а и почетак глобалне финансијске и економске кризе 2008-2010, комбиновањем имовине француске и британске гране породице.

Поред тога, повезан је са доласком Емануела Макрона на власт у Француској, избором америчке потпредседнице Камале Харис, па чак и са појавом ковид-19.

На основу тога, постоји основана сумња да ће се свет, у врло блиској будућности, суочити са глобалним шоковима.

Могуће је да први ударац погоди Сједињене Државе које су на ивици колапса и грађанског рата због скандала са Бајденовим избором.

Ако се то догоди, положаји оних снага које се називају „дубоком државом“ биће у великој мери пољуљани.

У том случају треба очекивати значајну промену равнотеже светских снага и повећање вероватноће неочекиваних сценарија за даљи развој догађаја.

meni sve ovo izgleda da je tacno. Narocito jer "druga strana" nema protivargumente.
Ono sto navodim vec 10 godina je cinjenica da se oko svetskog prestola bori nekoliko jevrejskih dinastija............kao i u oba svetska rata, napoleonovim ratovima.......
Narocito smo videli kakve sve posledice ima covecanstvo u sudaru jevrejskih konkurenata za svetski presto..............pa cak i po sam jevrejski narod.

ajde, utesite me da nije sve tako.

a da , da ne zaboravim: Bendzamine, laka ti zemlja i pocivaj u miru - שיהיה לו אדמה שחורה בהירה

Back