Izmuzla sam ga i lom mu napravila

Zamisli kad bi ustala tren pre nego sto svrsis i ostavila te tako, da samaras majmuna?
U bas bi me izdominirala. To kao kad bi krenuo na trku kola, sednes u auto, brm, svi brm, i ti izadjes iz auta i kao: ahaha al sam vas izdominirao, i odes. Bez nagrade naravno.
Koji trol treba da bude neko za to. Doduse kod trke auta bu i buko smesno. Ovo bi samo bilo.. Ok wha eva.

Aj svi koji imaju taj problem, ili im se desilo nesto slicno. Kao zenska nece da ih odradi do kraja, neki " in jour fejs fazon"
Zamisli jedan vrt:
Toplo, milina, nesto sto bi Zevs stvorio, a Afrodita zalila pticicama i leptirovima iz svojih grudi i tebe su tu stavili golog da ulepsas vrt. Ti si cuvar tog vrta. Tu mogu samo posebne. Tu su orgazmi i orgazmi i uzivanje, raj prosto. Ludilo, najhot stvari su u tom vrtu.
I sad zamisli tako neka prepotentna devojka stane ispred tog vrta i gleda, gleda, komentarise: ptja, e i nije ti neki vrt.
I ti njoj kao sa slike, mikro mimikom das signal: aj pali haha. Ne svidja se? Produzi srce, ima ih koje cekaju u redu.

Pa ja nisam shvatila da se tema odnosi na to da nije htela da ga obradi do kraja... vidiš da kaže da ga je izmuzla.
Pita da li osećamo neki ponos, kako da ne. Kad vidiš da je neko zadovoljan pored tebe naravno da se ponosiš, to važi za oba pola
Mladi imaju puno toga da nauce zar ne Paula. A ne volim sto ovo kazem, ali mi se cini da su sledece generacije sve.. Plje i plje...

Back