Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
neshto se ne secam zamishlejnih frendova iz detinjstva, tad sam imala sestru , pa sam sa njom prichala, kad je ona otishla onda sam nastavila da pricham sa njom u samo u mislima ... nekako mi tako period adolescencije proshao u znaku velikog osecanja nedostajanja... mozda zato i postoje zamishljeni prijatelji...znash da su uvek u tvojoj glavi i da ti ih niko ne mozhe oduzeti...
super film!btw sa vinonom rajder
nije to vinona rajder! aha a pseci izmet i maksi gadura njena keva, i kad se fred spusti ispod suknje i kaze "paucina!" lol
Stariji brat je bio stidljiv i povučen, tako da, kad je došlo vreme da krene u zabavište - poslali su i mene (valjda "da ga čuvam", što bi sad rekli njegovi klinci ) Prvog dana u zabavištu, dočekala me je jedna slatka, dobra devojčica po imenu Slavica, uzela za ruku i odvela "u gužvu" ne ispuštajući me iz vida i pazeći da me slučajno neko ne uvredi ili povredi! Od prvog trena sam počela da je obožavam i bila očajna kada se nakon mesec-dva sa roditeljima preselila u Novi Sad . I ne samo da su nove najlepše lutke dobijale ime "Slavica", već sam godinama kasnije "pričala" sa njom u mašti, uvek joj se hvalila, žalila, plakala, vodila je na lepa mesta, tamo gde se plašim... Bila je pravi "prijatelj iz mašte", iako ne sasvim izmišljen...