Izmisljeni prijatelj

• Začetnik teme Začetnik teme Larra
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
8-) hihihiih, ne minirajte devojci temu

neshto se ne secam zamishlejnih frendova iz detinjstva, tad sam imala sestru , pa sam sa njom prichala, kad je ona otishla onda sam nastavila da pricham sa njom u samo u mislima ... nekako mi tako period adolescencije proshao u znaku velikog osecanja nedostajanja... mozda zato i postoje zamishljeni prijatelji...znash da su uvek u tvojoj glavi i da ti ih niko ne mozhe oduzeti...

Stariji brat je bio stidljiv i povučen, tako da, kad je došlo vreme da krene u zabavište - poslali su i mene (valjda "da ga čuvam", što bi sad rekli njegovi klinci ;) )
Prvog dana u zabavištu, dočekala me je jedna slatka, dobra devojčica po imenu Slavica, uzela za ruku i odvela "u gužvu" ne ispuštajući me iz vida i pazeći da me slučajno neko ne uvredi ili povredi! Od prvog trena sam počela da je obožavam i bila očajna kada se nakon mesec-dva sa roditeljima preselila u Novi Sad :cry: .
I ne samo da su nove najlepše lutke dobijale ime "Slavica", već sam godinama kasnije "pričala" sa njom u mašti, uvek joj se hvalila, žalila, plakala, vodila je na lepa mesta, tamo gde se plašim...
Bila je pravi "prijatelj iz mašte", iako ne sasvim izmišljen... :D

Back