Izmisljeni ljubavno- seksualni dozivljaji

da li ponekad izmisljate?

• Ukupno glasova
    13
  • Anketa je zatvorena .
I javno i tajno, ja ne lazem, ne znam, zasto bih lagala i necu lagati. Mene svi ovde ismevaju, zato sto sam nevina, a mogla bih da ispricam prica i prica, ali tako nesto ne radi normalna osoba. Bilo tajno ili javno, moj odgovor je NE.

Ne znam za druge, ja te nikad nisam ni pokusavao ismevati zato sto si nevina... To je tvoja licna stvar... Meni su samo zanimljive tvoje price, uvodi u pricu, njihove razrade itd. itd. itd.

I javno i tajno, ja ne lazem, ne znam, zasto bih lagala i necu lagati. Mene svi ovde ismevaju, zato sto sam nevina, a mogla bih da ispricam prica i prica, ali tako nesto ne radi normalna osoba. Bilo tajno ili javno, moj odgovor je NE.

Jednog dana svi naučimo da nije bit reći sve i ništa ne prećutatai (čak i kad te niko ništa ne pita) nego kad kažeš reći istinu.

P.S. Nevina... Samo tako nastavi.

Ova tema je posvecena svima onima koji vole da pricaju lovacke price na koje niko ne nasjeda.

Takva osoba je cimerka moje drugarice. Bila sam u prilici da sjedim u drustvu u kojem je bila i ona i do suza sam se smijala njenim izmisljotinama. Ta djevojka je ruznjikava, debela, ali je u svim njenim pricama ona zapravo ekstra mega giga riba :lol:. Tako njoj u diskoteci lezbejka palaca jezikom, juri je i hvata za zadnjicu :lol:, onda se tipovi oko nje pobiju :lol:, pa joj neko svake nedjelje ostavlja buket sa 20 ruza na pragu, i nikad ne sazna o kome se rad :lol:i...
Jedna od prica koje su toliko idiotske za povjerovati je ova koju cu vam ispricati:
Na nju se kao lozi neki tip, a ona nece da ga iskulira i kaze mu da joj se ne svidja nego trazi savjet od prijatelja pedera. Prijatelj kaze: "Neka te vodi na veceru, a ti jedi sto vise mozes i sto nekulturnije da mu se zgadis i da se ohladi od tebe." :lol:Uradi ona tako, nije nista cijeli dan jela, ode na veceru, pojede 3 porcije mijesanog mesa :eek:, jer je bila nenormalno gladna, pritom mljacka, jede prstima i podriguje... :hahaha::hahaha::hahaha:
Na rastanku joj on kaze "Ti si zena mojih snova!" :per::hahaha::rotf:

Nije mi jasno kako ovakve ljude nije blam servirati izmisljotine u koje znaju da niko nece povjerovati? :dontunderstand: Na forumu me ne cudi, ali u stvarnom zivotu...:roll:

Citala sam da je inace veoma opasno kada osoba duzi vremenski period izmislja sve detalje u zivotu. Dolazi do potpunog prekida sa realnoscu i ne moze da vodi normalno zivot, pa zavrsi na psihijatriji!!! :sad2::sad2::sad2:

Da li vi ponekad izmisljate? :per:
Imate li svoje ili tudje anegdote da se nasmijemo?

Imam ja jednu s kampovanja,upoznali neke ljude pricaju bajke,i sad na kraju ispade prica da njihov tetak ima sator na sprat. Ja se ismijao,ali eto a lovacke sto se tice sexa ma ruse judi plaho :)

u mojo srednjoj bila jedna,mala,grbava i debela a imala i onako rosavo lice i izgledala je ko tetka prava sa 18 godina (i sad izgleda) i stalno je lupetala kako je smuvala ovog ili onog profesora :per: pa kako njen decko igra fudbal valjda ili odbojku,ne secam se sta bese u prvoj ligi u italiji ,pa onda je bila prica o nekom njenom decku sa kojim je navodno bila ne znam kolko dugo pa je onda misteriozno nestao,pa su ga ona i njegova keva kao trazile...onda je ona kukumavcila danima i patetisala...i napisala neko pismo koje je isla i svima redom iscitavala kako je on ljubav njenog zivota, kako ne moze bez njega kako jedva ceka da se rastopi u njegovom zagrljaju i sve tako nesto kukulele...a da, onda je taj njen pao u komu kao pa je krenula jos vise da patetise,kao sta cu ja bez njega bla bla...pa da onda je navodno jednom abortirala a drugi put nas je smarala sve u odeljenju kako joj kasni,kako je verovatno trudna kako ne zna sta da radi i tako :roll: a nju ako je neko kreso u to vreme,a posebno oni za koje je to tvrdila (a koji su uzgred bacali na nju hejt najstrasnije) e onda sam ja bager.

a da...kad sam je par godina kasnije pitala kao sta ti je sa aleksandrom (tim u komi) jel se probudio...prva reakcija je bila...sa kim? :eek: a posle kad se prisetila gnusnih lazi rekla je da vise nisu zajedno :lol:

i ima nekog decka rumenka sada,navodno je i trudna al dok ne vidim dete nista ne verujem!

i dalje je tetkasta.

Ova tema je posvecena svima onima koji vole da pricaju lovacke price na koje niko ne nasjeda.

Takva osoba je cimerka moje drugarice. Bila sam u prilici da sjedim u drustvu u kojem je bila i ona i do suza sam se smijala njenim izmisljotinama. Ta djevojka je ruznjikava, debela, ali je u svim njenim pricama ona zapravo ekstra mega giga riba :lol:. Tako njoj u diskoteci lezbejka palaca jezikom, juri je i hvata za zadnjicu :lol:, onda se tipovi oko nje pobiju :lol:, pa joj neko svake nedjelje ostavlja buket sa 20 ruza na pragu, i nikad ne sazna o kome se rad :lol:i...
Jedna od prica koje su toliko idiotske za povjerovati je ova koju cu vam ispricati:
Na nju se kao lozi neki tip, a ona nece da ga iskulira i kaze mu da joj se ne svidja nego trazi savjet od prijatelja pedera. Prijatelj kaze: "Neka te vodi na veceru, a ti jedi sto vise mozes i sto nekulturnije da mu se zgadis i da se ohladi od tebe." :lol:Uradi ona tako, nije nista cijeli dan jela, ode na veceru, pojede 3 porcije mijesanog mesa :eek:, jer je bila nenormalno gladna, pritom mljacka, jede prstima i podriguje... :hahaha::hahaha::hahaha:
Na rastanku joj on kaze "Ti si zena mojih snova!" :per::hahaha::rotf:

Nije mi jasno kako ovakve ljude nije blam servirati izmisljotine u koje znaju da niko nece povjerovati? :dontunderstand: Na forumu me ne cudi, ali u stvarnom zivotu...:roll:

Citala sam da je inace veoma opasno kada osoba duzi vremenski period izmislja sve detalje u zivotu. Dolazi do potpunog prekida sa realnoscu i ne moze da vodi normalno zivot, pa zavrsi na psihijatriji!!! :sad2::sad2::sad2:

Da li vi ponekad izmisljate? :per:
Imate li svoje ili tudje anegdote da se nasmijemo?

Ako vec izmisljam onda mastam,ako mastam onda to radim za sebe a ako sam bas dobar u tome napisem roman ali nevolim da pricam gluposti:p

Usao je u piljaru po hleb i pivo. Slatka prodavacica bila je sama. Cistila je pod metlom,
njisuci kukovima izazovno. Ispod njene tanke bluze nazirale su se pune, zrele dojke.
Prisao je, i cvrsto je privio uz sebe. Nemocno se opirala, sve dok nije osetila njegov
falus medju butinama. Slatki zmarci spustili su joj se niz ledja, i otpor je nestao.
Pohotno je ljubio njene ukrucene bradavice; jednom rukom je strgao njene navlazene
gacice, dok je drugom spretno maznjavao Marlboro...

Back