Izmena neadekvatnih imena za teme

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Baby Yoda

Contributor
Poruka
21.753
Danas sam primetio da je došlo do izmene naslova teme https://forum.krstarica.com/threads/gde-u-beogradu-mogu-trenirati-mma.949541/
Navodi se kao razlog pravopis. Je li to neka vrsta šale? Imate tonu tema koje su tipa:

Screenshot_1.jpg

I niko se nije setio da ih preimenuje u adekvatne naslove. A ovom čoveku menjate trivijalne stvari, zbog čega?
Ako već imate neko nepisano pravilo, koje je očigledno nenapisano, zašto onda ne budete dosledni u tome?

Da li razumeš šta si sada napisala? Opravdavaš naslov teme "Pomoć" samo ako on detaljno objasni o čemu se radi u uvodnom postu. Mora da me zezaš, ali sto posto me sada zezaš.
Ne zezam te i ne pada mi na pamet da to radim..Naslov teme je provokativan i sam si napisao da te je privukao da odes na temu i procitas sta pise

Ја се повлачим из ове расправе јер кад год сам нешто расправљао са Модерацијом - извукао сам неоправдано дебљи крај! Ко зна како ко од Модерација доживљава свој посао.
Зато: далека вам кућа, Модерацијо.

Ne zezam te i ne pada mi na pamet da to radim..Naslov teme je provokativan i sam si napisao da te je privukao da odes na temu i procitas sta pise
A ja sam ti gore objasnio i propuste istog. Vama je važno da pumpate posećenost tako što dozvoljavate besmislena imena tema? Ok, sad kad mi treba neka pomoć, otvaraću teme sa naslovima "Pomoć, help, upomoć" i da vidimo onda da li ćeš selektivno ti, ili bilo ko od moderatora menjati naslov moje teme.

Dakle, kad neko bude googlao da pronađe nešto, SEO će uraditi šta? Pomoć oko čega? Potpuno neozbiljna priča. Ako mu treba pomoć u vezi sa hard diskom, neka piše da se traži pomoć oko toga, da znam čemu služi tema.

Čemu uopšte search sistem ako će neko odabrati da pretraži samo po imenu teme i onda nikada neće naći kada piše "Pomoć".
Kod provokativnih naslova koji treba da privuku korisnike da udju u temu ne treba da se napise o cemu se radi u naslovu vec u uvodnom postu
Taklo ce doci do diskusije i neko ko ima resenje ce ga i napisati i pomovi korisniku

Kod provokativnih naslova koji treba da privuku korisnike da udju u temu ne treba da se napise o cemu se radi u naslovu vec u uvodnom postu
Taklo ce doci do diskusije i neko ko ima resenje ce ga i napisati i pomovi korisniku
Dakle, search opcije ovde su irelevantne? Ako ja u pretrazi gledam samo po naslovima tema i kucam "SSD" neću nikada naći temu u kojoj čovek zaista pita za SSD, ali pošto tema nosi naslov "pomoć", ja je neću videti. Tako nekako? :D

A ja sam ti gore objasnio i propuste istog. Vama je važno da pumpate posećenost tako što dozvoljavate besmislena imena tema? Ok, sad kad mi treba neka pomoć, otvaraću teme sa naslovima "Pomoć, help, upomoć" i da vidimo onda da li ćeš selektivno ti, ili bilo ko od moderatora menjati naslov moje teme.
Da teras inat možes ali to nije poenta vec da se razgovara i objasni

To su stare teme ..nove teme se vec prate i ispravlja se sta se može
Da je to tako, ti bi mi istog trena odgovorila upravo ovako.

Screenshot_1.jpg

Recimo, ove teme su iz ove godine.
Iskreno, nemoj da vređaš moju inteligenciju tako što ćeš menjati iskaze sa ciljem da se adaptiraš toku razgovora. Mislim, šta ovo treba da znači "ispravlja se šta se može"? Nemaš svakog dana ovakve teme, pa da sada ne stižete od posla da izmenite. Priznaj lepo da je to propust, da se niste dogovorili oko toga, usaglasili i da ćete ubuduće gledati da to bude okej.

Samo se širi ova rasprava koja mi postaje besmislena.

Da je to tako, ti bi mi istog trena odgovorila upravo ovako.

Pogledajte prilog 1141429

Recimo, ove teme su iz ove godine.
Iskreno, nemoj da vređaš moju inteligenciju tako što ćeš menjati iskaze sa ciljem da se adaptiraš toku razgovora. Mislim, šta ovo treba da znači "ispravlja se šta se može"? Nemaš svakog dana ovakve teme, pa da sada ne stižete od posla da izmenite. Priznaj lepo da je to propust, da se niste dogovorili oko toga, usaglasili i da ćete ubuduće gledati da to bude okej.

Samo se širi ova rasprava koja mi postaje besmislena.
U gornjoj slici imas teme iz 2021 g.

Sam si dao objasnjenje kada si napisao da te je naslov Pomoc privukla da kliknes na temu..
Ti imas opciju Prijavi ako naidjes na neki naslov za koji ti smatras da nije adekvatan..
Kako ti rasprava po sopstvenoj izjavi postaje besmislena istu završavamo i i ova tema se zakljucava

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back