Zla Beba
Elita
- Poruka
- 15.703
Nema nigdje javašluka ko ovdje. Na drugim mjestima te zveknu bananom na Dobar danIgram ja sličnu od svoje 17. godine, nema na tim igricama javašluka kao ovdje![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nema nigdje javašluka ko ovdje. Na drugim mjestima te zveknu bananom na Dobar danIgram ja sličnu od svoje 17. godine, nema na tim igricama javašluka kao ovdje![]()
A dobro, imamo sreće da je @tab503 dobricaNema nigdje javašluka ko ovdje. Na drugim mjestima te zveknu bananom na Dobar dan![]()
Ovde čemo da konentujemo i hvalimose našim pohvatima te delimo skrejnšotoveJa sam mislio da cemo ovde da se igramo, a ne na tamo nekoj online igri.
Nema nigdje javašluka ko ovdje. Na drugim mjestima te zveknu bananom na Dobar dan![]()
Neče tamo umeš da pišeš state ćef reklabi ja vama ovde štasam sve pisala alče dame banujuSpaliće vam tamo naloge prije nego kažete keks svakako![]()
Okej, onda računaj i na mene ako se može 'sovat!Neče tamo umeš da pišeš state ćef reklabi ja vama ovde štasam sve pisala alče dame banuju
Izvolte...koga si mi sad našla
Niesime pitalaBakuta kraljice nikad mi nisi odgovorila sto ne gotivis kcerku i princa kad su skroz ok ljudi
Nie ovo o dilberima nego o telemfomskoi imgriciIzvolte...koga si mi sad našla![]()
A sad su dilberi jel...?Nie ovo o dilberima nego o telemfomskoi imgrici
Hvala na pozivu, ali ne igram igrice...
Šta lajkuješ očeš daigraš ili ne
Nemoguce da ne mozes da nadjes nekog...
Lako naći nekog ali treba dase skupi prava ekipa nečemo žuriti možda u drugom mesecu kadje gotova nova godina BožićNemoguce da ne mozes da nadjes nekog...
To je ekipna igrica? Ne razumem se u igrice basLako naći nekog ali treba dase skupi prava ekipa nečemo žuriti možda u drugom mesecu kadje gotova nova godina Božić
Da! I odlična je možeš da igraš sam ali nećeš daleko da doguras svaki server ima svoe klanove i ljudi su onda u klanovima svatko gradi svoj dvorac ima svoje generale dvorske dame alije najbolji deo šta možeš da komunikuješ sa drugim igračima najsmešnijisu arapi jer možeš dobro daih trolas ani Amerikanci nisu lošiTo je ekipna igrica? Ne razumem se u igrice bas