- Poruka
- 1.233
Ova igra aliako krenemo moramo isti dan da instalujemo kako bi završili na istom serveru
Stavila sam slikuKoja, daj link
Ima server i kralja samo moram davas upozorim ako iko odvas postane kralj nedaite se nasamariti oče drugi demokrasiju pače davam reknu da predajte krunu nedajte nikako@Scott Isle bez kralja ne valja.
Možemo birati kulturu očemo da bidnemo Evropa Rusija Amerika Kina Japan Korea
Mi žemske čemo da bidnemo Rusija svakih 28 dana mozes da menjas kulturuBas me zanima kako tje da se dogovorite))))
@Scott Isle bez kralja ne valja.
Nemoras puno nida igraš samo stavi štit izezaj ekipu reci dasiti neki moćni pulitićar iz BosneSmoran Sam za te mmo igre, ja sam FPS igrač 😏
ne znam ni ja kako se igra ali igrice volimJa ne znam da li je to dobro ili lose a ne znam ni kako se igra al evo
@Lorelajn
Dobro lepotice točemo sveda ugovorimo bilobi najbole posle nove godinene znam ni ja kako se igra ali igrice volim
no ne mogu sada, tek eventualno uvece![]()
MozeDobro lepotice točemo sveda ugovorimo bilobi najbole posle nove godine
Spaliće vam tamo naloge prije nego kažete keks svakakoJa sam mislio da cemo ovde da se igramo, a ne na tamo nekoj online igri.
Spaliće vam tamo naloge prije nego kažete keks svakako![]()
Igram ja sličnu od svoje 17. godine, nema na tim igricama javašluka kao ovdjeNema sanse da idem tamo
Demokratska banda je premestila tamo svaku ideju o monarhiji.Ja sam mislio da cemo ovde da se igramo, a ne na tamo nekoj online igri.
Demokratska banda je premestila tamo svaku ideju o monarhiji.
Igram ja sličnu od svoje 17. godine, nema na tim igricama javašluka kao ovdje![]()