Izleti i vikend putovanja

Ima i onih varijanta ''Kupi me" i jos jedna, ne znam koja bese /bar za koje znam/, gde se kupi kupon, pa je jeftinije preko agencija preko koje idu ti kuponi.
Bio jednom i bez primedbi. Jedina negativnost je sto skoro svi polasci krecu iz Beograda, barem za one koji nisu otud.
edit: "Hit putovanja" je to drugo, a mislim da treca bese "Daleko od posla".
edit2: i "Serbian adventures", da.

Poslednja izmena:
ima i "izletnik": http://www.izletnik.org/

planinarska društva; - baš planinarenje ili nekad budu samo obilasci
jednom sam gledala "last minute ponude" - ima takav sajt - tamo se pojavljivala takva agencija koja vodi na takva putovanja
subotom prepodne na RTS1 ima emisija o turizmu u srbiji... i u politikinom magazinu pišu o takvim mestima

može i privatno, tj organizujete se pa putujete, samo putevi nekad umeju da budu loše obeleženi :D pa nekakva navigacija i mape su ok i poželjni
možda vozovi nisu loša ideja samo na nekim relacijama verovatno ide jedan dnevno i to možda

ja sam bila po vojvodini tu i tamo, mnogi gradići imaju nekakva kupališta tj neka jezera... onda oko paraćina grza-manastir sv. sisoja, to je blizu ali put nije dovršen ali može okolo (fali možda km-2 puta : )) )
manastir gornjak, isto istočna srbija
mislim ok, ne mora samo srbija, može i šta je tu zgodno
tara je lepa ali to je za više od vikenda po meni

Poslednja izmena:
Nemam nešto mnogo iskustva s vikend putovanjima preko agencija - bila sam u junu u Gracu s Lavli travelom ( jednodnevni izlet s tim da se kreće petak uveče i u nedelju ujutro si nazad). Bilo je skroz profi i baš sam bila zadovoljna pa razmišljam da odem sad i u Ljubljanu u oktobru, ista fora.

Moj predlog je definitivno planinarski dom na Strazilovu, renoviran, cist, ima rostilj, kuhinju koju mozete koristiti, stenu za penjanje, okruzenje je divno, sa planinarima koji tamo rade moze sve da se dogovori. Cini mi se da je cena za nocenje 500 din po osobi. Sve preporuke za ljubitelje prirode koji bas ne vole spavati u satorima :)

Back