Излазак Италије из ЕУ?

Komunistkinja

Buduća legenda
Poruka
48.824
ауторска тема

Колико је могуће да након овог хаоса са корона вирусом Италија дефинитивно буде следећа земља која ће напустити ЕУ ..

Ово ће све ускоро да стане , али ЕУ више неће бити иста .

Италија је буквално жртвована , тражила је помоћ од својих савезника а није је добила . добила је само бесциљни мук ничега ..

Како је то када једна од члница ЕУ зове у помоћ док јој становници умиру а остале чланице срећне што ће управо у Италији ослабити вирус и жртвују је .

Италија је жртвована и Италијни то знају , греши онај ко мисли да ће после овога све бити исто , ништа неће бити исто .

Солидарност ЕУ нула .

Зашто лупетам , видиш која себичност влада у Европским земљама , уместо солидарности и помоћи Италија је жртвована да би вирус ослабио
Sebicnost nije ekskluziva zapada, Srbija je prepuna primera srdacnosti narocito u ova vremena....

Sebicnost nije ekskluziva zapada, Srbija je prepuna primera srdacnosti narocito u ova vremena....

Србија није ни у каквој унији са другим земљама и није дужна да уради ништа ..

ЕУ чланице не само да не помажу једни друге , него гледају да све сачувају за себе без било какве солидарности и без емпатије

Nikakva. Devastirani su ekonomski, na ivici su bili i ranije, bez fondova su mrtvi a kamoli da podnesu troškove svog "brexita".
EU je pala na korona testu ali je i dalje za veliku većinu naročito južnih i istočnih zemalja neophodna za opstanak ekonomije i standarda, naročito sada.

мислим да грешиш нарочито око Италијана , ово неће прогутати .превише је

Зашто лупетам , видиш која себичност влада у Европским земљама , уместо солидарности и помоћи Италија је жртвована да би вирус ослабио

Zrtvovana da bi virus oslabio ahahahahah Koliko si ti glupa to je neopisivo

Pa sta bi sa nasom bracom Rusima.Dobismo pomoc od Norveske,Od EVropske Unije 7,5 miliona Eura.SAD su nam poslale 2O Miliona Eura.Nesto nisam
video,da nam braca poslase ni kopejke.Mozda nisam u pravu.?
Verovatno jesi.....nisam u toku.....
Ali iskreno ni ja licno ne volim taj pristup srba da ocekuju od drugih a da se prave ludi kad oni treba da pomognu....
Srbi rusima uvaljuju stalno , te ovo te ono , te prepakiranje, te pesticidi te lazne rakije, i naravno onda je kriv pojedinac......
Ali bruka je drzavna i tacnije i drustvena...
A da ne pricam da se toliko uvlacenje CIA sigurno vidi od strane rusa...
Ja da sam na mestu rusa, kakav s 300, ni s4 ne bi dao Srbiji ....pa da odmah ide na rasklapanje u USA.....

Jednostavno narod srbije je nezainteresovan, predstavljaju ga izdajnicke strukture, a narod je tu oportunista i poltron i onda rusi verovatno dobro znaju kakav odnos snaga imaju...
Tako da ce pre biti da ce iskoristiti Srbiju nego sto ce ih smatrati iskrenim prijateljima u tom drzavnickom smislu...
A ovako humanitarno, u smislu ekipe za vanredne situacije, to verovatno hoce da pomognu...

Meni je jako glupavo kad srbin ocekuje da ga drugi vide kao postenog, a kipi od kvarnosti i licemerja...
Pa kako jadna ti majka mislis da drugi misle da si fin i posten kad radis ovo ovo i ovo i ovo....

Verovatno jesi.....nisam u toku.....
Ali iskreno ni ja licno ne volim taj pristup srba da ocekuju od drugih a da se prave ludi kad oni treba da pomognu....
Srbi rusima uvaljuju stalno , te ovo te ono , te prepakiranje, te pesticidi te lazne rakije, i naravno onda je kriv pojedinac......
Ali bruka je drzavna i tacnije i drustvena...
A da ne pricam da se toliko uvlacenje CIA sigurno vidi od strane rusa...
Ja da sam na mestu rusa, kakav s 300, ni s4 ne bi dao Srbiji ....pa da odmah ide na rasklapanje u USA.....

Jednostavno narod srbije je nezainteresovan, predstavljaju ga izdajnicke strukture, a narod je tu oportunista i poltron i onda rusi verovatno dobro znaju kakav odnos snaga imaju...
Tako da ce pre biti da ce iskoristiti Srbiju nego sto ce ih smatrati iskrenim prijateljima u tom drzavnickom smislu...
A ovako humanitarno, u smislu ekipe za vanredne situacije, to verovatno hoce da pomognu...

Meni je jako glupavo kad srbin ocekuje da ga drugi vide kao postenog, a kipi od kvarnosti i licemerja...
Pa kako jadna ti majka mislis da drugi misle da si fin i posten kad radis ovo ovo i ovo i ovo....
🖱

Pusti EU.Sta ce biti s nama.Kome cemo se carstvu,mi privoleti.???
JA vec vidim republiku zena, posto virus ubija 2 prema 1 muskarce....
A moze i omladinska republika, posto ovi matori sto nece smeti van sem nedeljom pre jutra, nece docekati sutra.......
Ustreptale jarebice posle toga mogu i sa migrantima da prave gnezdo.....

Gde bi nam bio kraj da su sve zene odgovorne za resavanje ovih kriznih situacija.....
Kakve bi to bile konferencije za stampu.....

JA vec vidim republiku zena, posto virus ubija 2 prema 1 muskarce....
A moze i omladinska republika, posto ovi matori sto nece smeti van sem nedeljom pre jutra, nece docekati sutra.......
Ustreptale jarebice posle toga mogu i sa migrantima da prave gnezdo.....

Gde bi nam bio kraj da su sve zene odgovorne za resavanje ovih kriznih situacija.....
Kakve bi to bile konferencije za stampu.....
A sta cemo sa nasim trecim polom.Mora se i za njih naci neko resenje.?

Zrtvovana da bi virus oslabio ahahahahah Koliko si ti glupa to je neopisivo

Зашто сам глупа ?

Вирус слаби при сваком новом оболелом , тражило се место да се вирус ослаби и нашала се случајно или не Италија .

Гледајући себичлук на делу у Европским чалницама , мени ово не делује као случајно .

Италија је жртвована и Италијани то знају

Зашто сам глупа ?

Вирус слаби при сваком новом оболелом , тражило се место да се вирус ослаби и нашала се случајно или не Италија .

Гледајући себичлук на делу у Европским чалницама , мени ово не делује као случајно .

Италија је жртвована и Италијани то знају
Vao , da nisi ti clan SNS..........

Back