Izlasci

Da Aco, to je tachno. Nisam te razumela da se tvoj post odnosi na analizu "doktor"

I shto se tiche Butterfly-problema, on mozze da ne postoji:
Tako shto se zblizzavash sa ljudima preko nivoa poznanika tek nakon shto ih bolje upoznash.

Milslim da je Butterflies dobro definisala u cemu je problem.
Nekada si po izgledu, po prici i po mestu gde neko izlazi mogao da pretpostavis s kim imas posla.
Sada je to manje vise nemoguce.

Milslim da je Butterflies dobro definisala u cemu je problem.
Nekada si po izgledu, po prici i po mestu gde neko izlazi mogao da pretpostavis s kim imas posla.
Sada je to manje vise nemoguce.

Nikad to nije bilo moguche...to su bile loshe procene na osnovu zzute shtampe.

Da li je neko narkoman mozzesh da eventualno pretpostavish npr po chestim pozajmicama vechih suma novca i promenama "karaktera", preprodavanjem stvari i tako, a i to ne mora da znachi nishta.
Narkomanski karakter je zajednichki za sve.

u, ja sam imao strašnu potrebu...kad sam mnogo učio ili bio pod pritiskom... morao sam seb da obavezno dam odooška u izlascima........... i misim da sam bio najbesprizorniji u kloobovima....al zato, bato...kad ustanem ujootru...i ne ustanem...al kad se sredim...ko nov...za filharmoniju......tako da...te dve stvari nemaju ama baš nikakve veze.....važno je da kao...sebi ugodiš ...........ako već izlaziš da ti boode dobro..a ako ti smeta...onda ništa....kooća..al pre sam za prvu varijantu...i većina..skoro celo moje drooštvo tako foonkcioniše....

Situacija je sledeca. Slobodni ste, nakon dugo godina provedenoj u vezi, osecate se kao da ste pali sa marsa jer se sve oko vas promenilo, od ljudi, do mesta na koja se izlazi, zaboravili ste kako to izgleda biti stratovan ili startovati...kako prepoznati one loshe likove za izbegavanje, a kako prepoznati one dobre...
Sinoc sam izashla posle zaista dugo vremena. I shvatila da uopshte vishe ne gledam na stvari kao i ranije...Tachnije bila sam sa nekim drushtvom na soundu...I prvi utisak dok sam ulazila na spav je bio "super, gomila "na prvi pogled" ok likova...nisu klinci"...E onda smo seli, naruchili pice, djuskali, i pochela sam da snimam shta se deshava oko mene...

Uglavnom su bili tipovi, manje devojaka. I zaista deluju lepo, sredjeno. Onda mi se uchinilo da je 50% tih likova u gej fazonu....bili su nekako preterano bliski za moj ukus, non stop zagrljeni, bez drushtva devojaka...

Sledeca scena...odlazim do wc-a. Gomila devojaka koje chekaju. Posmatram ih chekajuci na red. Jedna stoji naslonjena na vrata od wc-a, uneredjena od alkohola i ko zna josh od chega, drzi ruku na ustima, i svim silama se suzdrzava da ne povrati ispred wc-a. Pogledam sa druge strane stoje 2 devojke koje nisu u stanju da stoje na nogama od uneredjenosti ...prilazi mi drugarica sa kojom sam bila, i saopshtava mi da je upravo pustila pre nje josh jednu devojku, kojoj je verovatno bilo hitno jer joj se povracalo....
U tom trenutku shvatim da vishe ni sekund ne mogu da provedem u wc-u, jer mi se prevrnuo zeludac kad sam videla sve to. Vracam se nazad, sedam i pochinjem da kontam da uopshte ne zelim da se uklopim u celu atmosferu. Ne znam da li sam ja postala previshe konzervativna, ili sam samo preplashena od gomile alkoholichara, narkomana, i likova sa ko zna kakvim boleshtinama, koji su "maskirani" u normalne.

Prolazi mi kroz glavu kako idem preko dana ulicom i prolazim svaki dan pored istih tih ljudi. Srdjeni,lepi, poslovni, ambiciozni....kakva zabluda :sad2:

Kad sam ja izlazila, izmedju ostalog na isti taj sound,(a to je bilo brat bratu pre 8,9 godina)...nekako je sve bilo normalnije...Shta se desilo? Shta se promenilo?

sve se promijenilo
a ni droga nije kao sto je bila

LEPA TEMA moram da priznam !!!!

Nove generacije popularno zvana GENERATION X ... u sexualni odnos ulaze sa nekih 11-12 godina sto je boooooooom , devojke odradjuju oral u osnovnim skolama za 200 dinara ... sad ce neki pacenik da kaze ...uhhhh sto to nije bilo u moje vreme ...ali uopste nije smeshno. Sve vise i vise se pojavljuje gej populacija u nasem drustvu , devojke sa lezbo fazonima .... bolestina na svakom cosku ... zato savet svima PAMET u GLAVU ...gornju i donju .... KONDOM OBAVEZNO ... STOP AIDS ... ;)

Ajme...kako razlicita percepcija...u slicnoj situaciji ja sam se lepo nacvrcala i smuvala sa jednim decakom :) I bas mi bilo lepo, omladina mi je gotivna cak i kad povraca u wc-u... mlados' ludos' :D

Ne znam, sticajem nekih "nesrecno-ljubavnih" :P i poslovnih okolnosti zhivim u Bgd-u, ali sam inache iz Jagodine... Dosta putujem, takav mi je posao pa gotovo svaki vikend ostanem u Jagodini... I stvarno ne pamtim kada sam ovde, u Bgd-u, zadnji put izasao.. ma ima godinu dana...
Tamo, kod kuce, su mi ortaci koje znam ceo zhivot i svaki izlazak je stvarno ok jer jednostavno pravimo sami sebi atmosferu i sve...
E sad pricha za sebe je shto sam ono bukvalno skoro 10 godina neprekidno proveo u tri veze, pa sam sada prvi put sam i ne snalazim se bas najbolje u toj prichi muvanja flertovanja...
Shto bi se reklo... mlad i neiskusan... ovog puta samo neiskusan, 28 `dina mi je... :)

.Onda kada je vecina pochela da prelazi sa trave na xy teze stvari ja sam vec bila u ozbiljnoj vezi, i nisam izlazila.
Tada si mogao da zaobidjesh takve i nadjesh nekog normalnog u gomili. Ali nije svaka druga osoba bila razbijena od kokaina, i ko zna kojih droga. Nisu svi izgledali kao da si ih skinuo sa naslovne strane nekog chasopisa, shto je najgore lazna maska ispod koje se krije ko zna shta.
Pedera nije bilo toliko, niti su bili prihvaceni, i josh uvek su se vukli po klubovima koji su napravljeni samo za njih.
Sad bre ne znash uopshte da li je lik gej ili nije. Da li je pre te vecheri proveo ko zna koliko vecheri po wc-ima imajuci sex bez zashtite sa x,y potencijalno zarazenih cica....
Tad se znalo da se proceni po izgledu ko je u kom fazonu...Na kraju krajeva poenta negde i jeste shto sam bila 10 godina mladja nego sad, i shto sam tada upoznavala tipove koji su bili moje godishte i koji nisu ni stigli da zagrizu ovu prichu...
I mozda i jeste bila poenta shto para nije bilo kao sad. Jer mnogo poroka nije bilo tako lako dostupno, niti su poroci bili u "modi"...Muzika je bila skroz drugachija...Imala je nekako dushu...
Mota mi se sve vreme film djavolji advokat po glavi dok pishem na ovoj temi...:confused:

Ne razumem. Bila si u ozbiljnoj vezi i prestala si da izlazis? :eek: I ja sam bila u ozbiljnim vezama pa se nisam osecala kao u manastiru. Sad sam udata i takodje nisam prestala da izlazim (niti cu). Tako da ne kapiram na kojoj planeti si ti bila dok si bila u "ozbiljnoj vezi".
Sto se tice gej populacije, jesi zatucana stvarno. Sve su vise prihvaceni jer, ma sta laici tvrdili, psihijatrija kaze da to nije bolest nego prirodna varijacija. Uostalom, sta bi ti? Da pocistis svakog sa vidika koji nije po tvojim kriterijumima (moralnim pogotovo)?
Dalje, prica o seksu ti se ne drzi logicki. Kako covek je l da stari, tako ima vise partnera (osim ako nije u ozbiljnoj vezi :D) a to je svacije pravo sa kojim ti stvarno nemas nista.
Na tebi je da izaberes odgovornog partnera i da sama budes odgovorna i da koristis zastitu a ne da mu prebrojavas bivse partnere i da ti glava bude u oblacima. To se zove zrelost koja dolazi sa godinama, neces se ni ti a ni ti muskarci vise ponasati kao tinejdzeri.
Poroci? Njih je uvek bilo (i kroz istoriju, opijum na primer) i uvek su bili dostupni ljudima koji su ih hteli. Nije svako potencijalni narkoman i alkoholicar, tu su problemi mnogo dublji. Ako si ti toliko protivna (kao sto jesi) svemu ovome, sta trazis na splavu ili u nocnom klubu? To se tamo radi i uvek se radilo.
Muzika? Uvek je bilo dobre a i glupe muzike. Kao sto su neciji roditelji slusali Tomu Zdravkovica, neciji su slusali Azru i Flojde. Znaci, Toma je istorijska i globalna pojava :D.
Samo, ti si izabrala da u svemu vidis negativnost.

Dovidjenja prijatno :D (jedino me ti i Aca naterate na ovolike postove).

...kad prochitam ove sve postove, osetjam se kao da nikad nisam izashao i nigde nisam izashao, a znam da jesam, imam i slike...:mrgreen:
...najbolje mesto za zblizzavanje ljudi u klubu je ispred dabljucija, naspontanije:heart:, najomiljenije, a o facama ispred zauzetog dabljucija mogao bih da napravim izlozzbu....:cool:

nije zdravo ni zbog kakve ljubavi biti toliko dugo odsecen od sveta...
a svet otiso u k.... wellcome to hell

Upravo tako... Lepo je butterfly iznela sve probleme i komplikacije u vezi globalizacije :rotf:
Nego meni smeta sto tih problema postajes tek sad svesna. To je ono "dok mene licno ne ugrozava - problem ne postoji". Good luck :ok:

Back