IZLASCI u Kraljevu

• Začetnik teme Začetnik teme vanjaa
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Gde najviše volite da izlazite ???

• Faraon

• Rene

• M

• gradske baste

• neka druga mesta

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Hihi, pa razloge zašto se nismo njušile treba tražiti iza nas :D Ali slažem se da nismo. Što je sada periferno.

Ja verujem da je, kao i kod svega uostalom, u pitanju precenjena i višestruko neophodna kategorija živih bića kojih, na nesreću, nema u dovoljno velikom brojiu da bi bili samo za jednokratnu upotrebu :D

Hihi. Zvučim idiotski, ali mislim da si me razumela. Pa, šta ćemo, tako je to.

haha...pharaon pa najbolje mesto??uuuuuu, da niste malo preterali! preznojis se cim udjes...a unutra 2 sa 2.....nema gde da stanes!!!
sta znam, nije bilo lose letos ali takodje nije bilo nista "NAJBOLJE".....

....mozda sledeceg leta.....

pz...odoh..

Ma jok! Izlazi se ovako svakog vikenda... Ali samo kazem ona meste koja cu da pamtim.... i zurke takodje.... pored Ibar Baste odlicne su bile zurke i kod "cvika" u ribnici.... a za te zurke je bila odgovorna ista ekipa KVCrew!

da, da....zurke, proslog leta u ibar basti su bile neopisive!!! ali ovog leta nisu valjale :(

oh well, life goes on.....

@ filip:......pharaon je kao stari 'm'.....sorry, zar nisi primetio??....i sta se odmah bunis mojim misljenjem?? najbolje mesto za izlazak u kvu ne cine par bednih diskoteka koje ima grad.......vec....baste...eto tu je ubedljivo najbolje.....
sedis dokle hoces, uzivas, pijes.....druzis se....ne preznajas se i ne gazi te niko.....

bebidoll:
da, da....zurke, proslog leta u ibar basti su bile neopisive!!! ali ovog leta nisu valjale :(

oh well, life goes on.....

@ filip:......pharaon je kao stari 'm'.....sorry, zar nisi primetio??....i sta se odmah bunis mojim misljenjem?? najbolje mesto za izlazak u kvu ne cine par bednih diskoteka koje ima grad.......vec....baste...eto tu je ubedljivo najbolje.....
sedis dokle hoces, uzivas, pijes.....druzis se....ne preznajas se i ne gazi te niko.....

Da tu moram da se slozim a sta da radimo sad zimi....kafici su puni jos od 9 sati o nema mesta da se glava promoli a kamoli da se sedne! Cutis i Trpis

Bedak...
Ako hoces neki aktivni provod, u Faraonu mozes da se ugusis...
Ako hoces da sedis s prijateljima da caskas, onda se opet gusis, muzika je cesto preglasna po kaficima i ne mozes normalno da razgovaras....

Da ne pominjem mesta tipa LaCosta (ili kako vec) gde se skupljaju matorci :roll:

Ne postoji neko mirno mesto, sa tihom muzikom, za zimska cavrljanja kao sto je bio Jazz..

sad but true

Majesty Of The Nightsky:
Znam....
Ja ga nikada necu preboleti....

Faraon je super kada ima svirki....

Jednom sam otisla na neku trance zurku i lepo sam se provela, ali ljudi su se bukvalno gusili i gurali i topili i ja sam morala da izlazim napolje da disem!!

e pa cisto onako informativno trance zurki u PH nece biti negde do sredine januara....

Back