*Lenja_Pita*
Primećen član
- Poruka
- 530
why not smile:Devojka je potpuno u pravu! :wink: :wink: :wink:
I potpuno se slazem.
Inace,Lenja,niko vas ne napada,jednostavno govori ono sto misli.Tvoje je pravo da mislis tako.Ali zapitaj se: Mozda ces vec za koji mesec promeniti misljenje,naci neko novo drustvance,nova mesta za izlazak,kada ces taaako zeleti da ostanes napolju i posle ponoci.
Sto se mene tice,ja ne ostajem napolju,jer obicno nemam s kim,a ni na neka posebno zanimljiva mesta da odem.Mislim,izadjem tu i tamo kad ima neka svirka,ali onda se dogovorim sa mojima i vratim se oko ponoci.Za sada su mi na pameti druge stvari,ali to sto sam tebi napisala vazi i za mene.
Koliko vidim ovde samo zabrane,zabrane i jos zabrana.
Pa gde to vodi???
ja ne zabranjujem ništa nikome. Verovatno si u pravu (kao i Moonchild, ali me mrzelo da čitam onaj ceo post sad, boledu me oči), ja još nemam potrebu za izlaženjem i to sve, pa verovatno ne vidim ni zašto bi bila frka da se ostane do ponoći. Ova tema je više za razgovor sa roditeljima nego sa ostalim mladim ljudima koji žele isto što i ti (da ostanu u klubu/diskoteci/šetnji do iza ponoći), jer ćeš tako još više podstaći bes i bunt! A svi znamo da gvozdena reč i lepa vrata otvara....ovaj, da lepa reč i gvozdena vrata otvara-znači, razgovor sa K&Ć i detaljan raport kako da i drugi navedu svoje roditelje da malo popuste