Izlasci do ponoci

• Začetnik teme Začetnik teme Dovla
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
why not smile:
Devojka je potpuno u pravu! :wink: :wink: :wink:
I potpuno se slazem.

Inace,Lenja,niko vas ne napada,jednostavno govori ono sto misli.Tvoje je pravo da mislis tako.Ali zapitaj se: Mozda ces vec za koji mesec promeniti misljenje,naci neko novo drustvance,nova mesta za izlazak,kada ces taaako zeleti da ostanes napolju i posle ponoci.
Sto se mene tice,ja ne ostajem napolju,jer obicno nemam s kim,a ni na neka posebno zanimljiva mesta da odem.Mislim,izadjem tu i tamo kad ima neka svirka,ali onda se dogovorim sa mojima i vratim se oko ponoci.Za sada su mi na pameti druge stvari,ali to sto sam tebi napisala vazi i za mene.
Koliko vidim ovde samo zabrane,zabrane i jos zabrana.
Pa gde to vodi???

ja ne zabranjujem ništa nikome. Verovatno si u pravu (kao i Moonchild, ali me mrzelo da čitam onaj ceo post sad, boledu me oči), ja još nemam potrebu za izlaženjem i to sve, pa verovatno ne vidim ni zašto bi bila frka da se ostane do ponoći. Ova tema je više za razgovor sa roditeljima nego sa ostalim mladim ljudima koji žele isto što i ti (da ostanu u klubu/diskoteci/šetnji do iza ponoći), jer ćeš tako još više podstaći bes i bunt! A svi znamo da gvozdena reč i lepa vrata otvara....ovaj, da lepa reč i gvozdena vrata otvara-znači, razgovor sa K&Ć i detaljan raport kako da i drugi navedu svoje roditelje da malo popuste :!:

Moon Child:
In Germany -
They came first for the Communists, and I didn't speak out...
because I wasn't a Communist.
Then they came for the Jews, and I didn't speak out...
because I wasn't a Jew.
Then they came for the trade unionists, and I didn't speak out...
because I wasn't a trade unionist.
Then they came for the Catholics, and i didn't speak out...
because I was a Protestant.
And then they came for me, and by that time
no one was left to speak up.
Prvo su doshli po maloletnike, a ja se nisam pobunila.
Jer sam bila punoletna.

upravo tako, moon child.
sad se bunimo samo mi under age.
ako ovakav zakon (puj, puj, daleko bilo) ikada zazivi, to verovatno nece biti pre nego sto postanem punoletna, ali ce i tada nesto uvesti, tipa zabrane ovog-onog za mladje od 21, bla, bla.
da ne davim vise :D , ako vas ovo sad ne obuhvata, hoce kad tad. :x

Itekako se slazem sa postom koji je stavila Moonica. Sloboda kretanja- ko moze to da mi oduzme? Niko. Ni mama mi to ne zabranjuje a nece ni drzava. Ja volim da izlazim, to mi je u krvi. Volim da igram u diskotekama, da se gubim na rejvovima, da uzivam sa ljudima oko sebe. Shta je tu loshe? Imam 16,5 godina, nikad nisam probala ni jednu vrstu droge niti cu ikad biti narkoman, ne pushim i nisam pijanica. Ne pravim sranya. Zashto meni da zabrane da izlazim? Zelim da budem slobodna da radim shta hocu. Jedino ko bi mogao da ima uticaj na mene je moja mama, ali i ona je free spirit pa nemam takve probleme.

Tinar:
Itekako se slazem sa postom koji je stavila Moonica. Sloboda kretanja- ko moze to da mi oduzme? Niko. Ni mama mi to ne zabranjuje a nece ni drzava. Ja volim da izlazim, to mi je u krvi. Volim da igram u diskotekama, da se gubim na rejvovima, da uzivam sa ljudima oko sebe. Shta je tu loshe? Imam 16,5 godina, nikad nisam probala ni jednu vrstu droge niti cu ikad biti narkoman, ne pushim i nisam pijanica. Ne pravim sranya. Zashto meni da zabrane da izlazim? Zelim da budem slobodna da radim shta hocu. Jedino ko bi mogao da ima uticaj na mene je moja mama, ali i ona je free spirit pa nemam takve probleme.

da, u potpunosti se slazem s tobom. Ako ne pravim nikakve probleme zasto bih imala zabrane izlazaka. A u ostalom normalno je da ja sa 16 god.necu da sedim kuci subotom uvece.
Usput, do kada vi imate izlazke? Ja imam do 2, eventualno 3. I to mi je OK jer se tada vecina diskoteka za "mlade" zatvara.

Ja sam da se taj zakon usvoji.
Kad sam bila prva godina bila sam na jednoj zurci za srednjoskolce i na moje razocarenje mislim da sam bila najstarija tamo- sve sami osnovci!
Mislim da bi trebalo ograniciti mesta na koja maloletnici mogu da izlaze.

Kaubojka:
Kad sam bila prva godina bila sam na jednoj zurci za srednjoskolce i na moje razocarenje mislim da sam bila najstarija tamo- sve sami osnovci!
He, ne voliš da se u kafiću saplićeš na maloletnike?
ma veliki smo mi...

LPhoklica:
Kaubojka:
ma veliki smo mi...

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Lakse zaobici nego preskociti....hibridna ova danasnja deca.... :wink:

wild_child:
LPhoklica:
Kaubojka:
ma veliki smo mi...

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Lakse zaobici nego preskociti....hibridna ova danasnja deca.... :wink:
:wink:

Back