Izjava predsjednika Crnogorske Partije

Али овај лево је прави Милојевић у сукњи и женским ципелама...

п.с.

Петар други Петровић - Његош :
Народност ми србинска,
ум и душа славјанска.

Kako te nebi sramot da uopste izbacis ovu fotografiju? :hahaha: Dje su tvoji preci bili dok su Crnogorci gazili Skadrom, nedje su 'ladili yaya turskim pashama zar ne... :hahaha:

Onim posrbljenima jeste, pravim Srbima nije.
Srbi nijesu uvijek bili u CG, svi oni su nekad bili Crnogorci.

Da bi neko bio posrbljen,prvo mora imati naciju...... :roll:

Jeste u pravu si ovo drugo,samo sto su ti gorci isto nekad bili srbi.......

Zna se od kad su "nastali" Gorci.

A i istorija ne belezi nikakve gorce,vec jedno te isto slovensko pleme koje se naselilo na balkan a zvali su se srbi........to znaju i mala deca.

A posle nekaki hrvati,doduse oni su autohotniji,dok su sloveni u predelima danashnje Srbije,Bosne i CG,jedan te isti narod sa malom nijansom islamiziranja.

Logicno je da zadrze ime srbi,no koliko vidim ovde je verovatno problem sto neko nece da se zove iz cistog inata tj. takozvani lokal patriotizam-moje selo lepshe od pariza :mrgreen:

Sve u svemu jedan te isti narod,u suprotno niko i nikad nece moci da me ubedi,ne sto ja tako zelim nego sto jeste.

Nemamo pretenzije ka drugim državama, ovih 13.812 km2 nam je sasvim dovoljno :ok:

Kako nemate kad ste okupirali Crnu Goru?:think:

Svaka mu čast! Potpuno je u pravu.

I koliko je iznosila ova poslednja Fickova i Milaseva apanaza?

E, isto tako, ovi Srbi iz CG, ukoliko im nije dobro u CG, a to na sva zvona pričaju i kukaju kako je loše, neka se vrate u Srbiju

To mudonjo tamo prozbori,pa ces olako dobiti po labrnji!

Previse jezika si ti pustio!

A,nekad i kazes,sto potajno zelis i mislis,jace je to od tebe!

Klasicna dukljansko-ustaska terminologija!!!

Ma pun mi ih je vise **** tih manjina,gde su moja prava,gde? Zivim u Srbiji u gradu od 100 000 stanovnika na i nemam redovno snabdevanje vodom vec 17 godina... Gde su moja prava nek mi samo neko spomene tu ugrozenost manjina kicmu cu mu slomiti! sad moram da cekam da mi dodje jebena voda jer mi se komsija Crnogorac doselio roknuo hidroforcinu i crpi svu vodu iz cevi slepcina,poveo je celu dinastiju do 11 kolena ove ima ih preko 20 u jednoj kuci imam da cekam do Jovanjdana da se gamad istusira tusirali se zyklon B-om! jedino nije lako biti Srbin u Srbiji i gde mogu da te jebu manjine i ko hoce kad hoce samo zato sto su manjine!

Poslednja izmena:
Da bi neko bio posrbljen,prvo mora imati naciju...... :roll:

Jeste u pravu si ovo drugo,samo sto su ti gorci isto nekad bili srbi.......

Zna se od kad su "nastali" Gorci.

A i istorija ne belezi nikakve gorce,vec jedno te isto slovensko pleme koje se naselilo na balkan a zvali su se srbi........to znaju i mala deca.

A posle nekaki hrvati,doduse oni su autohotniji,dok su sloveni u predelima danashnje Srbije,Bosne i CG,jedan te isti narod sa malom nijansom islamiziranja.

Logicno je da zadrze ime srbi,no koliko vidim ovde je verovatno problem sto neko nece da se zove iz cistog inata tj. takozvani lokal patriotizam-moje selo lepshe od pariza :mrgreen:

Sve u svemu jedan te isti narod,u suprotno niko i nikad nece moci da me ubedi,ne sto ja tako zelim nego sto jeste.

Kako nemate kad ste okupirali Crnu Goru?:think:

Ne možeš okupirati nešto što je tvoje :think:

I koliko je iznosila ova poslednja Fickova i Milaseva apanaza?

To mudonjo tamo prozbori,pa ces olako dobiti po labrnji!

Previse jezika si ti pustio!

A,nekad i kazes,sto potajno zelis i mislis,jace je to od tebe!

Klasicna dukljansko-ustaska terminologija!!!

Evo, počele su i prijetnje :hahaha::hahaha:

Samo sam rekao da treba uzvratiti istom mjerom, vi naše, mi vaše, ništa više od toga

Naravno da je teško biti milovac u Srbiji, ovde ne možeš da kradeš ako si za Mila...

Dje odje??? :dontunderstand:

pozdravizpljevaljad.jpg

Mislis odje? :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha:

Back