Izjava predsjednika Crnogorske Partije

Shvati kako ti volja...

I sto je co'ek pogrijesio? Jel' nesto slag'o??? :roll:

A kako preporučuješ?

Nije bitno ako se i ja slažem sa njim, bitno je ako te riječi izgovori neko ko mora pričati diplomatskim jezikom. On nije politički analitičar, on nije neki javni zabavljač, on je političar, i to predstavnik jedne nacionalne zajednice. Pa upravo smo o tome pričali kada smo ga poredili sa Mandićem, možemo i pitati zar je šta slag'o Tadić na Cetinju onomad, u čemu griješi kada Andrija Mandić priča o Crnoj Gori kao "kvazi-državi" i slično. :think:

U kakvom je konkretno smislu međunarodno pitanje? Misliš li kao Zapadna Sahara, Aceh ili slični slučajevi, ili...?
Pa tako što se svaka država pita da li će da prizna ili ne, i i jednima i drugima je svaka država bitna. To je međunarodno pitanje, sve države bi trebale da se izjasne povodom njega.
Uopšte nije smiješna ta tvoja pogrešna interpretacija mojih riječi... :dontunderstand:

Pa vidiš, ni meni nije smiješna tvoja pogrešna interpretacija mojih riječi da sam izolacionista

A kako preporučuješ?

Kao salu... :ok:
Nije bitno ako se i ja slažem sa njim, bitno je ako te riječi izgovori neko ko mora pričati diplomatskim jezikom. On nije politički analitičar, on nije neki javni zabavljač, on je političar, i to predstavnik jedne nacionalne zajednice. Pa upravo smo o tome pričali kada smo ga poredili sa Mandićem, možemo i pitati zar je šta slag'o Tadić na Cetinju onomad, u čemu griješi kada Andrija Mandić priča o Crnoj Gori kao "kvazi-državi" i slično. :think:

Ne mozes poredit glodara kakav je Mandic i gospodina Stevovica...

Pa tako što se svaka država pita da li će da prizna ili ne, i i jednima i drugima je svaka država bitna. To je međunarodno pitanje, sve države bi trebale da se izjasne povodom njega.

Znači u suštini...postojanje svake države jeste međunarodno pitanje...? :think:

Pa vidiš, ni meni nije smiješna tvoja pogrešna interpretacija mojih riječi da sam izolacionista

Izgleda da opet nisi razumio.

Nikada nisam rekao da si lud. :rtfm:

Па ако му желиш добро онда га одведи на своју локацију (Европску Црну Гору). Што га пушташ да се пати по земљи Србији ?

Odgovoriću kontra-pitanjem, zašto vi ne odvedete ove vaše u Srbiju (vašu lokaciju), nego se muče ovuda po Crnoj Gori? Oni mnogo više kukaju, nego naši tu

Prilog iz Srbije....Milu Milojku, odborniku Crnogorske partije
Poštovani Milo, sretne ti rane!!!
Jedan staro-grčki filozof je rekao: ‘’da je čovjek koji se ne bavi politikom idijot’’. Na žalost i milenijumima kasnije ove riječi nijesu shvaćene…! U zemlji u kojoj obojica živimo, većina ljudi koja se bavi politikom su idijoti! Zato oni časni ljudi koji u politiku ulaze čista obraza a ne otvorenim novčanikom i obrazom od opute -stradaju upravo od takvih idijota.
Samo je još u Srbiji ‘’normalno’’ da se ljudi presreću po ulici od strane političkih neistomišljenika i njihovih batinaša i brutalno zvjerski prebijaju, i to, što je i najgorima strano: u prisustvu roditelja…
Milo, kao što si postao paradigma crnogorskog stradanja, tako si postao paradigma današnjeg odnosa prema Crnogorcima u svakom smislu. Udarili su na tebe – udarili su na sve nas! Svakog Crnogorca bole tvoje rane, kao što boli i činjenica da će za ovo nedjelo počinioci prije biti nagradjeni no kažnjeni! –i to je u skladu sa sistemom vrijednosti i stanjem svijesti u zemlji u kojoj živimo. Jer kako reče jedan od njihovih ideologa sa akademskom referencom: ''primitivnost ima veću snagu i silovitost nego civilizovanost'' – eto zašto oni ne mogu biti Crnogorci, a ti to i uprkos njima jesi; zato su oni batinaši i nečija batina a ti si svoj, čestit čovjek i Crnogorac –a to dvoje oni ne mogu nikada postati!!!
Svaka je ideologija, pa i njihova odsustvo širokog pogleda na društvo, a ulari i amovi koje odnarodjeni Crnogorci po pravilu nose, brane pogled širi od njihove ideologije, a njihov ideolog i na žalost, šef države, čiji smo gradjani, ustvrdi nedavno javno, u skladu sa njegovom ideologijom, da mi Crnogorci ne postojimo, pa eto, kao što si na žalost osjetio, njegova ideološka čeda trude se svom silinom svoje primitivnosti, da pomognu, da njihov dvostruki predsjednik uvijek bude u pravu.
Ne čudi me zato, što su idijoti koji su te napali etnički Crnogorci. Poznata je praksa, da je na Crnogorca radi zla najbolje poslati odnarodjenog Crnogorca jer je poznato da niko ne mrzi više od izdajnika izdanu domovinu i sve što na domovinu podsjeća i što domovinu živi!!! Zato ti je toliko zlo počinjeno upravo od izdajnika...
No, rane će vremenom zacijeliti i ti ćeš se, siguran sam, vratiti svom načinu života ponovo na onaj naš branik crnogorstva gdje si se sa svima nama davno zavjetovao, još kao barjaktar ''Krstaša'', riječima: ''Za krst časni i obraz crnogorski''!!!
S poštovanjem i divljenjem,
Slobodan B. Medojević
Kruščić,
Vojvodina, Srbija, 15.06.2009. /sa montenegro.org.au

Back