Није конкретно болело али није ни битно, више различитих ствари је било. Преживео сам "рак", "гангрену", "анеуризму", итд..Pa da u pravu si.. a šta te je bolelo tačno?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Није конкретно болело али није ни битно, више различитих ствари је било. Преживео сам "рак", "гангрену", "анеуризму", итд..Pa da u pravu si.. a šta te je bolelo tačno?
Brao majstore.. svaka čast, dakle ti si bio hipohondar koliko razumem.. između ostalog..?Није конкретно болело али није ни битно, више различитих ствари је било. Преживео сам "рак", "гангрену", "анеуризму", итд..
ДаBrao majstore.. svaka čast, dakle ti si bio hipohondar koliko razumem.. između ostalog..?
Pa ok, mada si ubacio maloletnike kao primer. Ja sam neizivljen seksualno i jurim sve sto je legalno i sto mi godi. I nezivljen sam vec 20-30 i kusur godina. I nemas pojma koliku erekciju dobijem kad cujem da neki ljudi kazu da im je to smesno, pateticno, jadno vako nako. Samo poraste i kao rog za bitku signalizira sa jednim velikim wooooooowww: let the dogz of fak bi unlishd.Komično je bro kad ne ebeš sa 19 pa onda sperma udari u glavu pod stare dane., pa nosiš xs farke, juriš decu po gimnazijama a za žene isto važi.Ebale bi kamen.
Pa sa 30 si i dalje pevac. Yebi dok ti se dize. I tu koja ti kaze da si mator za to. Tu tek. Nju na tenane, lagano, uz dugu predigru, popnes je na sto da ti djuska da se zagreje.Šta je vama ljudi pa 30 godina nije puno
Pa sa 26 godina se sinapse povezuju u glavi i izlaziš iz puberteta..Pa sa 30 si i dalje pevac. Yebi dok ti se dize. I tu koja ti kaze da si mator za to. Tu tek. Nju na tenane, lagano, uz dugu predigru, popnes je na sto da ti djuska da se zagreje.
Taman da joj povezes par koje treba, na pr ako se pita da li treba da ga popusi, da li je to ou kej za zdravlje - bubrege, jel iz ljubavi, ti joj povezes sa Da.Da! Daaa!Pa sa 26 godina se sinapse povezuju u glavi i izlaziš iz puberteta..![]()
Takoreći da joj dam do znanja..Taman da joj povezes par koje treba, na pr ako se pita da li treba da ga popusi, da li je to ou kej za zdravlje - bubrege, jel iz ljubavi, ti joj povezes sa Da.Da! Daaa!
= povezivanje sinapsi.Takoreći da joj dam do znanja..
šifra:đokica,usta,mozak
Dada..= povezivanje sinapsi.
D daaaaDada..![]()
sam na sebi?U fazi sam iživljavanja.
Moglo bi se reći gospođo Redžepova. Iživljavam se nad svojim seksualnim potencijalom dok sam još uvek mlad.sam na sebi?
lepo,taman da ne maltretiras devojke.Moglo bi se reći gospođo Redžepova. Iživljavam se nad svojim seksualnim potencijalom dok sam još uvek mlad.
Devojke? Taman posla. Ja preferiram milfare.lepo,taman da ne maltretiras devojke.