gost 36952
Elita
- Poruka
- 17.066
Zavrsavaju ljudi gimnazije vec decenijama, pa nisu poludeli. Nece ni ovi sadasnji gimnazijalci 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
eh da bar jeste, ne bi kukala na forumu o matematici, o toj zloj veštici što teskobu unosi u mladost ti divnuuf, ovo mi je omiljena verzija![]()
ne bih rekao... obe moje sestre su u sva cetiri razreda gimnazije opsteg smera bile odlicne, pa opet nisu ucile po 13 predmeta dnevno. jednostavno preterujes.13 predmeta, svaki dan... da vidimo k'o nece poludeti![]()
I filološka gimnazija je GIMNAZIJA.Slažem se. Uzmi za primer Filološku, gde ne samo što treba da se odvališ od učenja stručnih predmeta, nego ti uvale i matematiku i hemiju (fizika nije problem). Strahota.
eh da bar jeste, ne bi kukala na forumu o matematici, o toj zloj veštici što teskobu unosi u mladost ti divnu
ne bih rekao... obe moje sestre su u sva cetiri razreda gimnazije opsteg smera bile odlicne, pa opet nisu ucile po 13 predmeta dnevno. jednostavno preterujes.
ja ovde vidim samo 4 mogućnosti
1. nemas dovoljno mentalnog kapaciteta ili imas neki neuroloski problem koji ti onemogucava da savladas gradivo u razumnom roku (sto sigurno nije slucaj)
2. malo (vise) si 'vatala zjale, pa sad brzinski lovis propusteno gradivo (sto je vrlo verovatno)
3. jednostavno si matofobična, što je tvoja lična osobina zbog koje se taj predmet sigurno neće samoukinuti
4. profesori su ti do yaya sadisti i psihopate mengeleovog tipa, u šta nisam sklon da poverujem
daklem, krajnje je bizarno uopšte izgovoriti da matu treba ukinuti / prepoloviti / osakatiti. helo, gimnazija je to. po toj logici elektrotehničarima treba ukinuti srpski. ja sam završio dve srednje > redovno etš i vanredno utš, pa mi opet nije padalo na pamet da meni najodvratnije predmete kao što su srpski i geografija treba saseći.
e sad ne znam... možda i grešim
Bas me nasmeja veceras, hvala ti!Pa da,to i ja mislim.Sigurno je bilo lakse i pravednije u Titovo vreme.Cuo sam da je tada matematika bila drugacija.
Ponekad pozelim da sam 2 godine mladji,ne bih doziveo gimnaziju,jer se svet zavrsava 21. decembra.
Зато што је логика ствари да ти доказујеш позитивну тврдњу, кад је већ износиш.To je kao pitanje:Zasto bi Srbin ziveoo u Hrvatskoj?
Zato sto ne postoji srednja drustvena skola,a drustveni smer je prevara,nazalost.
Mogao bi da pokazes malo bolje ophodjenje prema onima koji ne misle isto.Jednostavno smatram da su drevni narodi vrlo veliki narodi,jer su u njihovom vremenu nastale skoro sve nauke,a,na primer,Tales je otkrio pomracenje sunca 586. godine.Zasto onda ne verovati i Majama?
E,brate,šta da se radi...taki je život.....idi na privatne časove i uči uči uči...šta je danas normalno i pravedno?Prvi sam razred gimnazije i idem u XIII beogradsku gimnaziju.Ono sto mi se gadi i od cega sam zgrozen jeste to sto drustveno-jezicki smer ima toliko tesku matematiku,koja je kao talenat.Mislim da je stvarno nepravedno da neko(kao ja)bude u depresiji zbog matematike i da ima velike probleme,jer je gradivo pretesko,sa obzirom da idem na drustveno-jezicki smer i smatram da je to izivljavanje i oduzimanje vremena za ostale predmete.Da li smatrate da je pravedno da imamo ovakvo gradivo iz matematike?
Sta u mom ophodjenju pogresno? Mozda nisi toga svestan, ali zaista mi je namera da ti vrlo dobronamerno skrenem paznju na to da je zivot prepun situacija koje ti ne odgovaraju i kojima mozes samo da se prilagodis ili da odustanes. Od kukanja nema nista. Razumem tvoj problem i zelim da te navedes da o njemu razmislis i na neki drugi nacin. Ako ne mozes da shvatis da sam dobronamerna, zao mi je.Mogao bi da pokazes malo bolje ophodjenje prema onima koji ne misle isto.Jednostavno smatram da su drevni narodi vrlo veliki narodi,jer su u njihovom vremenu nastale skoro sve nauke,a,na primer,Tales je otkrio pomracenje sunca 586. godine.Zasto onda ne verovati i Majama?
Jesi li procitao da ja ucim svaki dan i imao sam privat. casove a nista ne pomaze.Da li ej to normalno?
Da li to sme da bude dozvoljeno?
Jesi li procitao da ja ucim svaki dan i imao sam privat. casove a nista ne pomaze.Da li ej to normalno?
Da li to sme da bude dozvoljeno?