Transcendental
Buduća legenda
- Poruka
- 29.502
ajmo polako.....
zajednishtvo je zastupljeno danas u najvecoj mogucoj meri, ako sam ja dobro shvatio shta zhelish reci, ljudi bolje od ovoga ne mogu, drugo, svako gleda svoju korist, a na tebi je kako cesh to shvatati: kao "nisko i podlo" ili nekako drugachije....Priroda svih zhivih bica je da zhele da izvuku korist iz svega i to je sasvim normalno, razlika izmedju nas i ostatka zhivih bica je u tome shto chovek dolazi u konflikt sa moralnim nachelima, shto kod zhivotinja ne postoji, kao ni podela na dobro i zlo...Samo treba posmatrati stvari iz razlichitih uglova
Ne postoje takvi ljudi.
a vi polemishite o ovome kol'ko 'ocete
meni npr. ovo uopshte nije jasnoDa li bi voleli da postoji vreme gde je zastupljeno zajedništvo....Gde će svako gledati svoju korist, ali ne onako nisko i podlo bez potrebe....
zajednishtvo je zastupljeno danas u najvecoj mogucoj meri, ako sam ja dobro shvatio shta zhelish reci, ljudi bolje od ovoga ne mogu, drugo, svako gleda svoju korist, a na tebi je kako cesh to shvatati: kao "nisko i podlo" ili nekako drugachije....Priroda svih zhivih bica je da zhele da izvuku korist iz svega i to je sasvim normalno, razlika izmedju nas i ostatka zhivih bica je u tome shto chovek dolazi u konflikt sa moralnim nachelima, shto kod zhivotinja ne postoji, kao ni podela na dobro i zlo...Samo treba posmatrati stvari iz razlichitih uglova
konfuzno,mislim da treba da objasnish malo ovo, ne zhelim da odgovaram u vetar.....Gde su ljudi koji veruju u nešto?U šta vi verujete?Na koji način verujete.....?
ne postoji bolja stvar nego tezhiti idealnosti. Ideal je predstava savrshenstva, te chovek koji tezhi istom unapredjuje sebe i svoju lichnost.Ja lično verujem da budale ginu za ideale
veoma je lako odgovoriti na ovo.Koji je procenat ljudi koji se nisu izgubili između redova....tj. između interpretacija samih sebe i stereotipskih svrstavanja koja su sami prihvatili....?Gde su ljudi koji su ostali oni sami i koliko ih je teško upoznati...Gde su svi ti ljudi?Gde li su samo otišli?Da li su svi popizdeli ili su jednostavno nestali?
Ne postoje takvi ljudi.
a vi polemishite o ovome kol'ko 'ocete