Izgubljeni prijatelji

Da li ste izgubili kontakt sa prijateljem ili prijateljicom? I da l i pokušavate da ih na neki način pronađete?

Meni dve prijateljice nedostaju mnogo. Nikad ih neću naći jer žive u inostranstvu a bile smo nerazdvojne. Ta rana me boli već tri godine.
Jesam sa par starih prijatelja/ica, izgubili smo brojeve i kontakte, jednostavno nas zivot razdvojio na razlicite strane.
Sa nekima je namjerno i prestalo, prezasitili se jedni drugih i ajd zbogom. Da su bili prava prijateljstva trajala bi i dan danas. Srecan je onaj koji danas ima pravog prijatelja. Toliko.

Nisam, nisam imao bliske prijatelje, a i te sa kojima sam se družio čak i da želim da kontaktiram oni i ne žele sa mnom da se druže. Oduvek su me smatrali za maskotu, a i sam sam kriv jer sam im to dopustio. Tako da sam bez problema po tom pitanju. Problem je što nikada nisam imao pravog prijatelja.

Da li ste izgubili kontakt sa prijateljem ili prijateljicom? I da l i pokušavate da ih na neki način pronađete?

Meni dve prijateljice nedostaju mnogo. Nikad ih neću naći jer žive u inostranstvu a bile smo nerazdvojne. Ta rana me boli već tri godine.
Nocima smo igrali soni keca.
Snalazili se za pare. Skupljali pare za hranu. Skoro da smo ziveli zajedno. Kod mene spavamo. Kod njega. Jedemo iz dva frizidera, kuvamo, przimo. Imao sam neko meso na tavanu na promaji. Prelazimo tomb raider 1 2 3,
abe oddworld, exodus, resident evil.

Patimo za devojkama. Jos uvek smo pisali ljubavna pisma. Nisu bile sms poruke.

Ja bio zaljubljen u Nadju Higl da li si bre normalan?

Popijemo litar rakije neke sa ormara.

On ode u svedsku kod devojke.
Preseli se u njujork kod druge.
Zavrsi sa trecom, san snova, neverovatno lepa i zgodna dev.

Razdvojeni smo, jos malo 20 godina.

ma život piše romane , tako da na kraju svako ode svojim putem
nego , sedeo ja onako , bila subota ova sad , setih se jednog imena iz vojske , ŠRO sanitet u N.S , a taj ajde da kažem drug iz vojske je iz Zrenjanina , samo da napišem prezime polovina zrenjanici znaće o kome je reč , nego da nastavim , na fb_u bio ja onako uključen i reko ajde da probam sa imenom tim i tim , za divno čudo i moju radost u istom trenutku stigao je odgovor , ljudi moji , tako smo se lepo ispričali , stvarno je bilo lepo sresti i barem preko kuckanja na ovoj elektonici osetiti šta je prijateljstvo
ipak neke stvari , pa tako i prijateljstvo , stavljeno na svoje mesto može trajati

Back