IZGUBLJENI / NADJENI LJUBIMCI

set
U Kumodraskoj ulici dve stanice od autokomande nadjena zenka ne znam koje je rase,jako je umiljata braon bele boje kracih sapica belih,vidi se da je cuvana negovana
nadam se da ce slike pomoci i naravno da ce se vlasnici javiti,trenutno je kod mene ali imam 8 macaka pa i nije pravi prizor za videti

Dana 16.06.2012. u Beogradu na Vracaru ( Crveni Krst ),
Izgubili smo macu, mesanac Ruske plave macke, odaziva se na ime Mica.
Maca je sive boje i zutih ociju, stara oko godinu dana. Sterilisana, nije cipovana i na sebi je imala ljubicastu ogrlicu.
Molimo Vas, ukoliko je pronadjete ili imate neku informaciju o njoj..
Obavestite nas na br. 064/ 164 - 7987
Unapred zahvalni.

Prilozi

• Mica.jpg
    Mica.jpg
    64,1 KB · Pregleda: 0
  • Mica1.jpg
    Mica1.jpg
    27,7 KB · Pregleda: 3

Dragi moji,

keruša koja se odaziva na ime Malena,i koja je ukradena juče između 14 i 15 h ispred ordinacije "Dr Amin Ahmad" u Velikom Gradištu.Stara je 3 godine i ima stence stare 1 mesec.

Oteta je iz ruku decaka koji je nosio vlasniku. Covek koji je oteo ubacio je u gepek plavog automobila reg.tab. BG-034-VA.Kradja je prijavljena policiji. Telefon vlasnika : 0638928445 Nena.
Nalazacu sledi nagrada

IMAG0508.jpg
Zenka, mesanac malinoa, pojavila se na malom Tasmajdanskom parku u ponedeljak.
Ocuvane, sjajne dlake, do godinu I po dana stara, razigrana, poverljiva, vesela.
Opcija je da se ili izgubila, ili je neko napustio. Nema tragova povoca na vratu, ne izgleda kao lutalica.
Trenutno se nalazi na potezu izmedju malog I velikog Tasmajdanskog parka.
Ukoliko je budemo videli u subotu, pokusacemo da utvrdimo da li je cipovana.

Razglasite, mozda je nekom pobegla

Danas sam blizu moje firme videla pudlicu , neosisani , bukvalno sa dredovima, ni ne liči na pudlicu ali je bila uplašena i nisam mogla da je uhvatim. Izgublena je sigurno odavno jer joj je dlaka ogromna,moguce da ljunja sam a i godinu dana , zadnja desna noga joj je povredjena. Ne mogu da izadjem sa posal da je tražima , odmah bih je odvela kući samo da je prišla.
Naravno možda se nadje i vlasnik ovde kojim slučajema ali sumnjam.

Molim vas da ako u BULEVARU OSLOBODENJA oko restorana Kovač ili hotela Mladost, ili po okolnim ulicama, možda i Vojvode Stepe ulica oko Vera ili iznad vidite tako jednog zapuštenog psa pustite poruku da probam da je nadjem i uzmem. Ićiću posle posal da je potražim ali može biti bilo gde.

Crna je uglavnom ima i sive boje po ledjima , napisala sam da ne hoda na desnoj nozi zadnjoj, ogromna ućebana duga dlaka, srednjeg rasta. Tako mi je krivo što je nisam uhvatila da sam plakala , jer imam jednu pudlu kući i tako me je potsetila na nju.

Pustite poruku na broj 062418418

Poslednja izmena:
Juce izmedju 15-16h nestala zenka belog retrivera, odaziva se na ime Hora. Starosti 4 godine. Poslednji put vidjena na lokaciji specijalni sud Vozdovac - Juzni bulevar - hram Svetog Save. Inace je iz kraja Juzni bulevar, Gospodara Vucica kod II ekonomske skole.

Kontakt telefon, 063 852 33 17, Dragoslav

HVALA!

scaled.php

Back