IZGUBLJENI / NADJENI LJUBIMCI

Žut, krupniji mača , nestao u nedelju uveče 12.06. na Vidikovcu u blizini Garden centra. Odaziva se na ime Ogi. Ako neko zna nešto o njemu neka se javi na:
064/ 1752 831
Onom ko ga nađe sledi nagrada!
246840_10150215791729767_617319766_7018622_1837210_s.jpg

odrasla zenka ruske plave mace je vec par dana u dvoristu oko zgrade u blizini prvomajske ulice u zemunu .
voli da se mazi i cista je, usi su joj nepovredjene i vidi se da nije sa ulice. ako je neko izgubio macu koja odgovara ovom opisu neka se javi. slike cu postaviti uskoro, samo da je fotkam.

0641332210

Pronadjen Haski na Vracaru. Mlad, nema jos godinu.Pronadjen je sa crnom novom ogrlicom i kvalitetnom ogrlicim protiv buva i krpelja. Nije cipovan, veterinari misle da je skoro vadio krv zbog obrijane sahpe na jednom delu.Miroljubiv i veseo.
Ako imate ikakvu informaciju javite na 063 7708 205

DA LI JE NEKO IZGUBIO ROTVAJLERA? Sinoc (21.10.) sam ga pokupio sa aerodroma Nikola Tesla, bio je ispred terminala. Pas je izuzetan u svakom smislu, poslusan, hoda uz nogu i ume da se ponasa u stanu i kolima. Cipovan je pod brojem 688050000550307 ali nisu uneti podaci o vlasniku. Rado bi ga zadrzo ali vec posedujem zlatnog retrivera. SVAKI SAVET I POMOC SU DOBRODOSLI!!! Konakt telefon: 064805-93-08

Ljudi molim vas, na Ceraku nađeno štene doge arlekino, ženkica, bela sa braon tufnama, prelepa po svoj prilici nekome zbrisala ili izbačena jer deluje fino uhranjeno!
Mi smo je nahranili, napojili i doslovno je nemamo gde!!! Ako iko može da mi pomogne, javite se, komšije su zvale sve moguće organizacije i azile i ne želi je niko! Pojma nemam gde će provesti noć!

Само невоља ако није чипован. Облепи у крају даје нађен. Само једног лика у граду знам који има арлекина, овај је са Врачара, да га видим распитао бих чији може да буде штенац. :(

Back