Izgubio sam video na laptopu nakon vadjenja ram memorije

verovatnio si rukom drmnuo video kartu dok si cackao RAM (ako je imas)
procackaj je malo..izvadi je i ponovo gurni.

ili pogledaj bios ako je integrisana (sto ce biti malo teze ako nemas sliku :mrgreen:

a jel ti radi moniotor?
mislim gori lampica?

meni ovo deluje da ti je malo ispala video karta iz lezista.
Znam samo da je grafika integrisana na matičnoj ploči

Kako da restartujem kada nema videa
Ugasi player i video,pa restartuj,mozda se nesto pobrkalo sa drajverima,a restartom to nekad moze da se ispravi.Ako ne uspe idi u kontrol panel pokreni Recovery program i vrati podesavanja na jucerasnji datum.Trebalo bi sve da bude na mestu.Ako ni to ne uspe,mozda je Flet kabl,pusta ton,a neda sliku.Ako i to ne uspe,onda ili nisi vratio memoriju kako treba,ili si pomerio Flet kabl.

Ugasi player i video,pa restartuj,mozda se nesto pobrkalo sa drajverima,a restartom to nekad moze da se ispravi.Ako ne uspe idi u kontrol panel pokreni Recovery program i vrati podesavanja na jucerasnji datum.Trebalo bi sve da bude na mestu.Ako ni to ne uspe,mozda je Flet kabl,pusta ton,a neda sliku.Ako i to ne uspe,onda ili nisi vratio memoriju kako treba,ili si pomerio Flet kabl.
Nisu drajveri 100% taj problem se desio nakon vadjena ram memorije

Nije do playera i videa nego ne pojavljuje mi se windows uopšte crn ekran

Kod toshibe satelite je poseban otvor za memoriju. Nije dosao do kabla.
Kada radi nesto verovarno spusti monitor i zatvori Lap.Ko zna koliko je puta to uradio,pa dodje i do problema sa kablom.Nekada pokazuje sarene strafte,a nekad jednostavno crn monitor.Kao sto sam rekao,a misli i ti,mozda nije fratio RAM kako treba,ali je cudno da ima tonaa da nema slike.

Nisu drajveri 100% taj problem se desio nakon vadjena ram memorije

Немаш апсолутно никакву слику на екрану, чак ни пре учитавања Windows-a?
Вероватно ниси вратио меморију како треба. Врати све како је било, само онај један оригинални RAM модул, тамо где је спрва био.

Back