Uzeleo se monitor da vidi sveta, pa da ga vodis malo kod chike u servis....jednom mi se desilo slicno ali se ne secam sta je bio problem...ja sam imao zanimljive kvarove, secam se zovu me iz kladionice niko ne zna da im popravi racunar...radi radi i onda kad krene na net on padne.., a ja imao kuci testiranje i jedna kartica pokazala isto takvo ponasanje...sve radi samo pukne kad se krene na net...a graficka..
Dodjem u kladionicu , oni svi ozbiljni a ja im nisam po volji ne nosim kravatu, a i doveo me drug koji ne ume da bira drugare, znaci vecina su mu lazovi i onda cesto ispada da je sa lazovima i niko mu ne veruje, sa razlogom ....
I isti simptomi , radi radi i odjednom se izgube jedna radna frekvencija , cini mi se osvezavanje...nije moglo vise na 85 nego samo na 60 a moze rezoluciju , i ja osecam isti kvar, i ja kazem da zamenimo graficku , oni me gledaju belo , kazu pa puca kad se ide na net...ovako nikad..da da, znam , graficka je problem..
Bukvalno zvuci kao da ih zaebavam...
Ja kazem , ljudi ja donesem graficku , zamenimo i nema vise problema, onda vi kazete problem resen i da se ne ubedjujemo ovako kako vama zvuci , i meni bi zvucalo ali znam iz prakse..
Oni kazu ajd...platicemo ti duplo ako radi...samo zato sto je blesavo to sto kazes..
Donesem karticu , jos me voze hitno kuci i nazad, ubodem, nadju se drajveri i radi super, oni izvade pare, plate duplo i kazu daj broj telefona da ti dodjemo na kucnu adresu ako ne radi , ja dam , i kazem dodjite i za ove druge i oni ce da se pokvare isto...
Kazu imamo mi servisere ali nisu znali ovo da rese...
Nisu vise zvali...ima tako blesavih kvarova koje samo dobar i intuitivan posmatrac moze da resi..i da zna detalje.