ristob
Veoma poznat
- Poruka
- 12.338
Ođe si nešto smanđao!Što me to asocira na onaj Goli ptok...?
Dobar stojim za mnoge takve asocijacije...Tamo i silovatelje žena valja-od žemskih-samo zmije ,gušte
i po koja galebica...Pa šta navataju...![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ođe si nešto smanđao!Što me to asocira na onaj Goli ptok...?
Dobar stojim za mnoge takve asocijacije...Tamo i silovatelje žena valja-od žemskih-samo zmije ,gušte
i po koja galebica...Pa šta navataju...![]()
Garantujem ti da bi mogo moj samo jedan!!!ti kad zevnes tri milojka stanu.![]()
U tranziciji prednost imaju crkve, gladni su spremni na sve i svasta a gde bolje da ih nauce moralnim vrednostima i strpljenju?Vera leci glad, jednim udarcem ubije se nekoliko muha, crkve koriste i stadu, i drzavi, i ideologiji i politici...s ekonomskog aspekta crkve imaju pocetnu investiciju i relativno male troskove daljnjeg poslovanja, kuhinje su rupa bez dna...Dakle, nemoguce je pogresiti u izboru
![]()
U tranziciji prednost imaju окупатори, gladni su spremni na sve i svasta a како bolje da ih nauce moralnim vrednostima i strpljenju? жеља leci glad, jednim udarcem ubije se nekoliko muha, мешетари koriste i stadu, i нату, i ideologiji i politici...s ekonomskog aspekta окупатори imaju pocetnu investiciju i relativno male troskove daljnjeg poslovanja, kuhinje su rupa bez dna...Dakle, nemoguce je pogresiti u izboru
U tranziciji prednost imaju окупатори, gladni su spremni na sve i svasta a како bolje da ih nauce moralnim vrednostima i strpljenju? жеља leci glad, jednim udarcem ubije se nekoliko muha, мешетари koriste i stadu, i нату, i ideologiji i politici...s ekonomskog aspekta окупатори imaju pocetnu investiciju i relativno male troskove daljnjeg poslovanja, kuhinje su rupa bez dna...Dakle, nemoguce je pogresiti u izboru
sta nas vise cini bogu milima u njegovim ocima , izgradnja recimo crkve ili javne kuhinje ? ne zaboravimo da bog kaze da je ljubomoran ali i da postoji izraz ptice nebeske koje niti zanju niti siju a bog ih hrani ...
Овде полазиш од те пројектоване фантазмагорије ауторитета зване "бог" као нечег опште познатог и апсолутно истинитог, значи као аксиом, и на основу тога покрећеш питање шта је том милом ауторитету мило а шта не..опет претпостављајући да је сваком битно да буде мио у "очима" тог ауторитета. Ваљда јер он маше шаргарепом ако си мио а штапом ако ниси, па на основу тога, ваљда, сви требамо скрушено и понизно, у страху пред његовом милошћу, трудити се да будемо мили, скрушени и понизни рабови и слуге божји.
Да не би, када се сусретнемо са милосрдним, прошли као капетан Кирк у овој сцени.
Угзред, шта тражи ова тема на форуму филозофија?
sta nas vise cini bogu milima u njegovim ocima , izgradnja recimo crkve ili javne kuhinje ? ne zaboravimo da bog kaze da je ljubomoran ali i da postoji izraz ptice nebeske koje niti zanju niti siju a bog ih hrani ...
sta nas vise cini bogu milima u njegovim ocima , izgradnja recimo crkve ili javne kuhinje ?.
Pa to je to!u crkvu, kao instituciju ne verujem, tako da glasam za javnu kuhinju
da bog postoji i da je rekao da gradimo crkve ne bi li smo se u njima njemu molili, opet mislim da bi bogougodnije bilo pomoci "bliznjem svom" u javnoj kuhinji, no sedeti u bogomolji i moliti se
a, sto ovo, btw, nije na religiji?
cim dobijem schizophreniju pitat cu ga .
Jel te potvrde ovjeravaš po Gorici?!Mogu ti ja odmah dati potvrdu, slobodno mu se javi![]()