- Poruka
- 4.865
sta nas vise cini bogu milima u njegovim ocima , izgradnja recimo crkve ili javne kuhinje ? ne zaboravimo da bog kaze da je ljubomoran ali i da postoji izraz ptice nebeske koje niti zanju niti siju a bog ih hrani ...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sta nas vise cini bogu milima u njegovim ocima , izgradnja recimo crkve ili javne kuhinje ? ne zaboravimo da bog kaze da je ljubomoran ali i da postoji izraz ptice nebeske koje niti zanju niti siju a bog ih hrani ...
Javna kuhinja u okviru crkve
Ne znaš "materiju"...Pri crkvi nemoguće organizovati javnu kuhinju...Ja ne znam ni jednu,црква која не помаже сиротињи није црква.
јавна кухиња прехрањује сиротињу којој су све отели филантропи јавних кухиња.
а ти би да будеш паметан?
Ne znaš "materiju"...Pri crkvi nemoguće organizovati javnu kuhinju...Ja ne znam ni jednu,
a u toku sam toga-odlično informisan...Nešto radi "Karitas",ali ostali su bunari bez dna-ne smeš
tamo ni paru usmeriti...![]()
Je si l im poslao danas SMS?ниси још дошо с пецања, не рачуна ти се одговор.
De ozi malo manje ponavljanja
To je zato što nemaš obrazovanja,pa se vrtiš u krug.
Pa taj klip stavljaš 10ti put.
A isto to što govoriš za crkvu, ja govorim za tebe koji samo citiraš Šopenhauera![]()
Nisam mislio na zabavu, ti to vrlo dobro znaš.Па шта? Јел ти досадно. Јел те "смара". Мислиш да је неко овде да тебе лично забаваља и да ти пушта нове видео клипове како би теби било забавно.
Антидот за своју чамотињу и сиромаштво духа тражи на другом месту.
Па ти је то досадило па би хтео да ти цитирам неког другог?Јел тако?
crkva kada se jednom izgradi ne trosi toliko za odrzavanje a narod bi stalno jeo ...
crkva kada se jednom izgradi ne trosi toliko za odrzavanje a narod bi stalno jeo ...