Izgledam ko carica, jaka sam ko palica

Jeste bili nekad u vezi ili poznajete neku zenu na ovaj kalup. Kakve su to uopste jake zene, one koje sebe dozivljavaju kao jake sta podrazumevaju pod jacinom i snagom? I sta vi smatrate da je jaka zena, koje su to osobine koje je pozeljno imati i kako gledate na fenomen jakih zena, pozitivno ili negativno?
Ja bih volela da sam samouverena i prijatno mi je da vidim kad neko to jeste (pod uslovom da je koretna prema drugima)

Pa to vam je brate zena koja zna da se nosi sa sa problemima.Koja ne moli,ne kuka ne gnjavi,cini sve sto moze da joj bude bolje.Takodje ne voli da je lazu,petljaju i dostupna za prijatelje skoro uvijek.Samo joj je tesko pronaci stabilnog i odgovornog muskarca.To je danas postalo nemoguca misija.I tako je ona uglavnom solo-igracica.Nije to vezano ni za ljepotu ni za fiziku,ajte majke vam

Jeste bili nekad u vezi ili poznajete neku zenu na ovaj kalup. Kakve su to uopste jake zene, one koje sebe dozivljavaju kao jake sta podrazumevaju pod jacinom i snagom? I sta vi smatrate da je jaka zena, koje su to osobine koje je pozeljno imati i kako gledate na fenomen jakih zena, pozitivno ili negativno?

Ja imam iskustva (poslovna, naravno :)) sa "jakim" ženama , to su lopopurde obične ili one koje imaju sex za platu, onosno platu za sex.
Nisam imala "čast" da upoznam tu "jaku" ženu, a ni "jakog" muškarca.
Jako ti je čudno pitanje. Svi smo u nekom pogledu, u nekoj sferi jaki, manje ili više ......

Jaka žena je psihički jaka po meni... Ona koju ne moraš vući za rukav, ona koja je svesna života, ona koja nije princezica mamina i tatina. To je za mene jaka žena, ne znam za ostale. Ona koja može da te isprati... Mene smara to što se epitet jaka žena veže za neke karijeristkinje... Jaka je ona koja sve životne probleme podnese na nogama, a to koliku ima platu je stvar sposobnosti, srećnih okolnosti nekih, situacija...
Zasto da te prati ako je jaka?? :confused: :worth:

:manikir: Brav bravo :zcepanje:

mrtva p[uvala, uglavnom se uvalile u drzavni sektor, dfa bi radila mra da ima 15 000 asistenata i domindzos.
a ove u privatnom, znas kako su jake, dodje pa shapuce, pita pitanje
ej ne mogu da se ulogujem, server zaboravio moj pas
server joj zaboravio shifru, e!

odem da vidim, kad njen ekran iskljucen. ta bre ;pichi 80 dolara po satu, ja radim njen posao i namerno na;isem da je elevacija podruma visa nego prvog sprata, ona ima licencu, gradjevinka, nije moja struka al ajd ja radim jer ona ne zna. dam joj na chekiranje i potpisala. zamislida poptise da kuca treba da se gradi tako sto ce visina podruma da bude visa od visine prvog sprata za mekih pola metra.
za takve stvari e gubi licenca. ono minimum, gubi se klijenat dugogodisnji, sud, odsteta, naravno osiguranje plati al posle nece dobijes osiguranje.

a imao sam jednu uspesnu paralegalku. kad mi bili nezgodni dani, razvod pa dot com pucanje. e ta je bila uspesna, centar, elitni deo, pola pola placamo, ona da ustedi ja da platim onm kuchkine dugove, u mnozini mislim, i nmjene majke.
za tih 3-4 godina. ghospodfka karijerista je ipalila jedno 4-5 placenti i ne seti se ni vodu da pusti. to ono sto sam video, ono sto nisam to je MIA, missing in action.
seta se gola po kuci u glavnom sa jasnim znakovima kako vizuelnim tako i mirisnim, ta nije bila sposobna ni da lechi fungalne gadne. blam me bilo da dovodim prijatelje u goste gde cela kuca smrdi na pokvarenu ribu, drzala ihu kantio, ej bliski istok 45 stepeni a ona ih gaji u zajdnickom wc-u. a onda se zali sto nisam spustio okvir od soljke
inache bila je u novinama kao uspela.
taj sto je asliko morao je valjda posle da chisti sliku od zunzara.

a jednom .nastavicu se

Poslednja izmena:
Pa to vam je brate zena koja zna da se nosi sa sa problemima.Koja ne moli,ne kuka ne gnjavi,cini sve sto moze da joj bude bolje.Takodje ne voli da je lazu,petljaju i dostupna za prijatelje skoro uvijek.Samo joj je tesko pronaci stabilnog i odgovornog muskarca.To je danas postalo nemoguca misija.I tako je ona uglavnom solo-igracica.Nije to vezano ni za ljepotu ni za fiziku,ajte majke vam

ne lupetaj i ne prosipaj sranja..to su žene 35+ koje šetaju mačiće umjesto momka,i ne pate za odgovornim i stabilnim muškarcem,već traže situiranog..
to su ti te" jake" žene,i sama si takva..
nema ti tog situiranog,ostaćeš babuskarica cijeli život sama...:telefon:

neke su tako uspesne ja nisam meni treba nekakav vodich saveti sta znam ali treba da se prilagodim
gledala sam nekog savetnika za zaradu ali je skup

- - - - - - - - - -

pa svako bi da hvata krivine gde moze :ok:

ok, da krivine..

Al za ideju, posao, trba ti ptvo ili drugo sad/dobra ideja, ne valjda pravljenje ovih peleta , pola Srbije sada bi tu da zaradi, uzas i to na sitno ..
ne...
treba imati dobru ideju i pocetni apital, moze i neke inostrane donacije, moze i ove domace, ali oni oderu ...

...@ jaka zena ima klik :)

Nisam nikada. To mi pre zvuci na neku neralnu, prepotentnu i arogantnu osobu nego jaku. Bilo da je fizicki izgled ili intelekt.

- - - - - - - - - -

A pogotovu kadqa je fizicki izgled u pitanju. Obozavam da ne pogledam takvu na ulici.

Back