poetessa
Legenda
- Poruka
- 56.288
kad možeš da izdržiš bez "oklopa", ogoljen pred svima, totalno izložen sa svim svojim slabostima.. i više ne tražiš odobrenje ovog sveta...tu si negde....kažu neki
...
...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
kad možeš da izdržiš bez "oklopa", ogoljen pred svima, totalno izložen sa svim svojim slabostima.. i više ne tražiš odobrenje ovog sveta...tu si negde....kažu neki
...
...
To je to![]()
pokazi mi dve tri takve
ima nekih fragmenata istine koji se prišunjaju negde iza nekog ugla...i zasijaju kroz prepoznavanje drugih
pozzdravčić Gogili![]()
Nekada nismo ni svesne koliko smo u stvari jake dok ne dospemo u tako neku situaciju ili jednostavno izdržimo jer nemamo drugi izbor ......![]()
Ja bih volela da sam samouverena i prijatno mi je da vidim kad neko to jeste (pod uslovom da je koretna prema drugima)Jeste bili nekad u vezi ili poznajete neku zenu na ovaj kalup. Kakve su to uopste jake zene, one koje sebe dozivljavaju kao jake sta podrazumevaju pod jacinom i snagom? I sta vi smatrate da je jaka zena, koje su to osobine koje je pozeljno imati i kako gledate na fenomen jakih zena, pozitivno ili negativno?
Pa to vam je brate zena koja zna da se nosi sa sa problemima.Koja ne moli,ne kuka ne gnjavi,cini sve sto moze da joj bude bolje.Takodje ne voli da je lazu,petljaju i dostupna za prijatelje skoro uvijek.Samo joj je tesko pronaci stabilnog i odgovornog muskarca.To je danas postalo nemoguca misija.
Jeste bili nekad u vezi ili poznajete neku zenu na ovaj kalup. Kakve su to uopste jake zene, one koje sebe dozivljavaju kao jake sta podrazumevaju pod jacinom i snagom? I sta vi smatrate da je jaka zena, koje su to osobine koje je pozeljno imati i kako gledate na fenomen jakih zena, pozitivno ili negativno?
Zasto da te prati ako je jaka??Jaka žena je psihički jaka po meni... Ona koju ne moraš vući za rukav, ona koja je svesna života, ona koja nije princezica mamina i tatina. To je za mene jaka žena, ne znam za ostale. Ona koja može da te isprati... Mene smara to što se epitet jaka žena veže za neke karijeristkinje... Jaka je ona koja sve životne probleme podnese na nogama, a to koliku ima platu je stvar sposobnosti, srećnih okolnosti nekih, situacija...
Ne volim zene.
pa da ume da zaradjuje pare a ume i da ima vezu i dete, svasta ume i deluje ok. mozda je prezivela neke teske situacije
snadju se sa idiotima i polumoronoma koji ne vide sa kim imaju poslaDa za jake zene Posto se lazljivice i kuckice uglavnom snadju,i to dobro koliko sam uspjela primjetiti.Ako je ona koja koristi laz obmanu krevet i sta sve ne da dodje do polozaja i braka onda se ja tu ne nalazim.Ja sam onda svemir-zena!
Jeste bili nekad u vezi ili poznajete neku zenu na ovaj kalup. Kakve su to uopste jake zene, one koje sebe dozivljavaju kao jake sta podrazumevaju pod jacinom i snagom? I sta vi smatrate da je jaka zena, koje su to osobine koje je pozeljno imati i kako gledate na fenomen jakih zena, pozitivno ili negativno?
server joj zaboravio shifru, e!ej ne mogu da se ulogujem, server zaboravio moj pas
Pa to vam je brate zena koja zna da se nosi sa sa problemima.Koja ne moli,ne kuka ne gnjavi,cini sve sto moze da joj bude bolje.Takodje ne voli da je lazu,petljaju i dostupna za prijatelje skoro uvijek.Samo joj je tesko pronaci stabilnog i odgovornog muskarca.To je danas postalo nemoguca misija.I tako je ona uglavnom solo-igracica.Nije to vezano ni za ljepotu ni za fiziku,ajte majke vam
neke su tako uspesne ja nisam meni treba nekakav vodich saveti sta znam ali treba da se prilagodim
gledala sam nekog savetnika za zaradu ali je skup
- - - - - - - - - -
pa svako bi da hvata krivine gde moze![]()