Izgledam kao da sam 5. razred

Хаха...
Мама друга мога сина и ја стале крај њене ћерке.
Мала ће 8. разред, она 39, ја 35.
Она се средила а нас две у шорцу и мајици. Ем је виша од нас, ем бујнија, ем та одећа и шминка... Умрле смо од смеха, као улоге да смо заменили.
gotovo
omatorila si
nema nista od tebe
kraj
propast

Tvoje dijete ne sluša cajke,mogu da garantujem. Tačno može da se prepozna na ulici djevojčica ili djevojka kojoj je Ceca i Jeca sve . Moja je zrela djevojka ali se oblači normalno,bez tone šminke i pućenja i svi govore da je mladja . Razlog je upravo taj koji si ti napisala.
Слуша само страну музику, ту си у праву...уопштено, не пада ни под чији утицај, само је своја, надам се да ће таква и остати.
Драго ми је кад видим тако природне девојке, помислим да има наде и да ружичасти неће победити.

Слуша само страну музику, ту си у праву...уопштено, не пада ни под чији утицај, само је своја, надам се да ће таква и остати.
Драго ми је кад видим тако природне девојке, помислим да има наде и да ружичасти неће победити.
Naravno da neće,ima mladih djevojaka mnogo koje su ok ali se ne vide od ovih ružičastih . Nisu napadne i upadljive žive opušteno.Sve drugarice moje kćerke su takve a ima ih dosta. Manje poznajem pink djevojaka od ovih kao što su naše.

Pozdrav

Naime imam jedan problem a to je da izgledam dosta mladje nego sto jesam. Imam skoro 20 a ljudi misle da sam klinka. Ljubavni zivot za mene ne postoji jer svi misle da sam balavica i nece da mi pridju. Samo mi deca tj decaci prilaze eto. Osnovci. Ali naravno ne zelim to, na fakultetu sam.

Moje pitanje je sta da radim kako bih izgledala malo starije?

pusti bradu i sve ce biti okej. veruj mi brate...

Probaj sa nešto jačom šminkom. Gledam često slike raznoraznih premijera iz Hollywooda, njihove klinke od 13 - 14 godina su toliko "namontirane" šminkom i oblačenjem da bi netko tko ne zna koliko su stare mislio da imaju bar 20 godina. ako ne i više.

Ako ti ni to ne pomogne probaj upecati nekog lika koji ima preferencije prema klinkama, da ne kažem pedofila. To bi bila win - win situacija. Ti dobiješ pravog muškarca a ne klinca a on će biti sav sretan jer će potpuno legalno moći ostvariti svoju maštariju. Jedino se spremi na to da će vjerojatno tražiti od tebe da se oblačiš kao klinka, s tim se moraš pomiriti.

Najsigurnije ti je da pocnes da pusis, to dodaje 2 godine. Onda kupi tetkaste cipele sa sirokom potpeticom od 3cm, cca 3 godine. Frizura isto bitna, paž pa na crveno, brat bratu 5 godina. Garderoba dodaje od 5 do 15, u zavisnosti dokle se spremna da ides. Cene se sucmurasti tonovi, dzemperi na zakopcavanje, broševi, deblje najlonke boje koze, oker suknje do lista, ogrlice od bisera itd.
Ako implementiras sve ovo, dobro se pazi, mogu da te penzionisu ocas posla.

Najsigurnije ti je da pocnes da pusis, to dodaje 2 godine. Onda kupi tetkaste cipele sa sirokom potpeticom od 3cm, cca 3 godine. Frizura isto bitna, paž pa na crveno, brat bratu 5 godina. Garderoba dodaje od 5 do 15, u zavisnosti dokle se spremna da ides. Cene se sucmurasti tonovi, dzemperi na zakopcavanje, broševi, deblje najlonke boje koze, oker suknje do lista, ogrlice od bisera itd.
Ako implementiras sve ovo, dobro se pazi, mogu da te penzionisu ocas posla.
😆

Pozdrav

Naime imam jedan problem a to je da izgledam dosta mladje nego sto jesam. Imam skoro 20 a ljudi misle da sam klinka. Ljubavni zivot za mene ne postoji jer svi misle da sam balavica i nece da mi pridju. Samo mi deca tj decaci prilaze eto. Osnovci. Ali naravno ne zelim to, na fakultetu sam.

Svi mogući pedofili i bolesnici foruma krstarica trenutno "hello darkness my old friend".

Pozdrav

ja reko 40, 45 a ona 20 :lol:
skoro

Pozdrav

Аha.To nisam znao.

Back