IZGLED NIJE BITAN??!!

Snezna_kraljica:
lav607:
Samo me iritira kad ljudi tako pricaju, i jedva cekam dan kad ce me biti bas briga sta drugi kazu. :wink: :wink:
dodje to vrlo brzo samo je bitno da u glavi prelomis neke stvari i onda je sve to ok
Pa da. Ali sam ja oduvek i bila previse osetljiva na tudje reci. Ne da zbog njih menjam misljenje, vec.. Pogadjaju me. Tako da nisam bas sigurna da cu ikad moci da se promenim. A da postanem potpuna suprotnost sebi, kakva sam sada, dakle - svojeglava i beskrupulozna bas i - ne zelim. A ja uvek idem iz krajnosti u krajnost.

A, u duhu one teme o musko-zenskim prijateljstvima - buduci da i, kako je neko rekao, prijatelje biramo na osnovu kriterijuma ficizkog izgleda - da li sa prijatelje suprotnog pola biramo lepe u nadi da cemo jednog dana, mozda, sa njima nesto i ostvariti? Da li je musko-zensko prijateljstvo moguce bez toga? Au.. E, sad stvarno ne znam. 8)

Brightness:
drug_igrutin:
bitniji je karakter, ali ni izgled nije zanemarljiv! nemora da bude extra riba, ali bar da lici na nesto!
a jedan moj ortak uzima u razmatranje samo ruzne! kaze sto je ruznija to se bolje je... :lol:
Eh, sad... ako je mnogo ruzna onda nije imala puno prilike da se uvezba :lol: :twisted:
ne mora da znaci,sve je vise onih koji traze bilo sta za kresanje,a najcesce nalecu na one prave gabore(jer samo je to ostalo,jer su ostale zauzete)....zato im izgled nije ni bitan,zmurice dok je budu k*****,zar ne?mada ima i onih glupacica,plavusica koje i lice na nesto,ali su samo za jedno(CAST IZUZETCIMA!!!)

bane_BG:
Zasto neki pripadnici(zabrinjavajuci broj) oba pola imaju obicaj da se tu i tamo oseru(da izvinete) kako im izgled potencijalnog partnera nije "presudan"?
Ja mislim da je izgled ustvari prva na listi bitnih stvari,sto naravno ne znaci da je jedini vazan,a takodje sam misljenja da taj izlizani termin pojedincima sluzi za nesto sto sarmom ne uspevaju da izdejstvuju...(kraj kojih smo se krokodila budili...).
U moru lavirinata i taktickih zamisli ova mi izgleda vec nekako jadno...

Bilo to za jednu noc ili vezu, svejedno,izgled je najbitniji.

Back