Izgled i ponasanje...

Izgledam kao ogar.
Imam i slojeve, kao luk... ljudi od luka uvek ocekuju previse, i sklanjaju sloj po sloj, nadajuci se necemu vrednom u sredini.
I kada skinu poslednji sloj, shvate da jezgra unutra nema, da su slojevi bili ono vredno.
Al tad slojeva vise nema.

Na poslu:
Na zalost,priroda posla me primorava da nosim ozbiljne varijante garderobe,sto iskreno-ne volim.Priroda posla takodje zahteva da budem ozbiljan i strog.Ali i takav,uvek sam raspolozen pozitivno,sagledavam puno toga kroz zahebanciju,sto i jeste u skladu sa mojom licnoscu.Pronasao sam model da me ljudi ne mrze,da se slobodno salimo ali da ipak znaju kad treba da rade.Primetio sam da me se neki i boje,ali sta tu ja mogu.
Privatno:
Radim sve i svasta,zahebavam se kao ludak,izgledam i ponasam se bas onako kakav jesam i tako me ljudi i dozivljavaju.
Ako je u pitanju bilo reci i o fizickom izgledu,to ne bih da komentarisem.

- - - - - - - - - -

Vidi,tek sad sam provalio da nisam na "ljubav&sex"vec na zenama:lol:

E pa 'oce centrala da pogresi jednom, ali ne sto puta... ;) :lol:

Da li je vas izgled i ponasanje u skladu sa vasom licnoscu?Izgledate li i ponasate li se onako kakvi zapravo jeste?Vide li vas drugi onakve kakvim jeste ili pak nesto sasvim suprotno od toga?

Izgled i ponasanje su mi apsolutno uskladjeni sa odlikama licnosti, seksualnost koja potpuno prozima citavo moje bice se ocituje i na mojoj spoljasnjosti, mom erotskom magnetizmu se ne moze odoleti, zene ne samo sto ga prepoznaju vec su opcinjene njime, tj. moze se reci da nastaje prava "dachomanija" medju zenama svuda gde se pojavljujem, obozavateljke me prate i progone u transu izazvanom tom mojom eruptivnom eroticnoscu, gacice im same spadaju vec od mog pogleda, obuzima ih histerija, freneticnost, kolektivna zaludjenost mojom muzevnom pojavom... Nije da u javnosti potenciram taj imidz pastuvcine, ali volim ponekad da ih obradujem i da u njima pobudim glad i pozudu, da razbuktam strasti... :zper:

:zcepanje:

Da li je vas izgled i ponasanje u skladu sa vasom licnoscu?Izgledate li i ponasate li se onako kakvi zapravo jeste?Vide li vas drugi onakve kakvim jeste ili pak nesto sasvim suprotno od toga?
xm :) to je bas dobro pitanje

evo ja cu iskreno odgovoriti!

DA, ponasam se sasvim u skladu sa svojom prirodom, osecajima i potrebama. To nije nimalo lako i svakako nije uvek bilo tako. Danas imam sveze 38 godina i negde u toku moje 37 godine se desila ta promena, ta revolucija u mom ponasanju. Mnoge muke su isterale to iz mene, nisam ja samo tako zivotarila i odlucila da prosto pocnem da se iskazujem! Da sam zivela u Srbiji sigurno mi se to ne bi desilo jer sam se dovoljno dobro razumela sa ljudima i onako kako je pre bilo. Preselila sam se u sredinu gde sam stranac i postoje mnoge prepreke kulturne prirode da bih se ja ovde odomacila i osecala komotno u komunikaciji sa ljudima, nasla nove prijatelje i generalno ostvarila medjuljudske odnose bilo koje prirode. Ja sam prilicno egzoticna osoba, i nisam nikako tipicna predstavnica Srpkinja, ali sam izuzetno drustvena i komunikativna osoba i poznavala sam JAKO PUNO ljudi u Srbiji te sam iz tog velikog broja nasla dovoljno srodnih dusa.

Da skratim pricu, desilo mi se to da sam se osecala izolovanom u novoj sredini, ljudi su me izolovali, nisu bili bezobrazni, nego su prosto bili distancirani i ja sam to osetila prvo kao odbijanje. Onda sam otisla u fazu da ja prosto nisam ni sa kim htela da komuniciram i postala sam ja tako distancirana i hladna... a ja sam toliko suprotna od toga i osecala sam se uzasno! Jednostavno sam rekla da me bas briga sta oni misle i kako se oni ponasaju, ja cu da gledam samo sebe i da vodim racuna samo o tome sta ja mislim da je ispravno i da kazem ono sto zelim, da se ponasam slobodno i toplo i prijatno i da budem uvek iskren prijatelj svakom! I moji odnosi sa svim ljudima su se potpuno promenili, vise me niko ne izoluje, svi se raduju kada me vide, prihvatili su me... zato sto mada sam stranac, egzoticna i totalna misterija njima ja sam pokazala da sam ista kao oni, covek sam, prijatelj sam i oni znaju onda sta mogu od mene da ocekuju, tj. postajem im poznata.

Ovo je opste mesto, ljudi ce uvek prepoznati dobro i lepo, iskreno i pravo, nema veze u kom pakovanju dolazi. Tako da koliko god si neobican bices prihvacen jer si autentican :) budite volite sebe i sijajte kao Sunce umesto da reflektujete svetlost kao Mesec. Pozdrav svima koji su procitali! Nemojte ove zaboraviti.

Neko me doživljava kao micu, neko kao aždaju...

Nemam pojma, neko kaže da sam slatka, nekom sam odvratna, msm jedni misle da sam dobrica, drugi da sam zla, opasna i te fore.

Zavisi sa kim imam posla. Dosta zavisi, jelte i od toga ko gleda.

A iskreno, obično sam odbojna, nemam živaca kao nekada, to sam primetila u skorije vreme, al šta da se radi....

Brzo se predajem, nemam snage da objašnjavam svoje postupke, a ni ne treba... valjda.

Maaa, ne treba sigurno. Ako kontaš-kontaš, ako ne ćao-zdravo i to je to.

P. S. U suštini najdivnija sam, ali to samo neki vide. :heart: :malav:

:lol:

- - - - - - - - - -

Ponovo smo zablistali svojom skromnošću i sposobnošću realne introspekcije :hart:

:heart::heart::heart:

Back