електрика
Zaslužan član
- Poruka
- 123.191
Разбарушена личност и разбарушена коса. Имам дубљи глас него што би се то на основу мог изгледа очекивало.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Разбарушена личност и разбарушена коса. Имам дубљи глас него што би се то на основу мог изгледа очекивало.
da se ne zoveš ana kojim slučajem?
Na poslu:
Na zalost,priroda posla me primorava da nosim ozbiljne varijante garderobe,sto iskreno-ne volim.Priroda posla takodje zahteva da budem ozbiljan i strog.Ali i takav,uvek sam raspolozen pozitivno,sagledavam puno toga kroz zahebanciju,sto i jeste u skladu sa mojom licnoscu.Pronasao sam model da me ljudi ne mrze,da se slobodno salimo ali da ipak znaju kad treba da rade.Primetio sam da me se neki i boje,ali sta tu ja mogu.
Privatno:
Radim sve i svasta,zahebavam se kao ludak,izgledam i ponasam se bas onako kakav jesam i tako me ljudi i dozivljavaju.
Ako je u pitanju bilo reci i o fizickom izgledu,to ne bih da komentarisem.
- - - - - - - - - -
Vidi,tek sad sam provalio da nisam na "ljubav&sex"vec na zenama![]()
Da li je vas izgled i ponasanje u skladu sa vasom licnoscu?Izgledate li i ponasate li se onako kakvi zapravo jeste?Vide li vas drugi onakve kakvim jeste ili pak nesto sasvim suprotno od toga?
xmDa li je vas izgled i ponasanje u skladu sa vasom licnoscu?Izgledate li i ponasate li se onako kakvi zapravo jeste?Vide li vas drugi onakve kakvim jeste ili pak nesto sasvim suprotno od toga?
Ponovo smo zablistali svojom skromnošću i sposobnošću realne introspekcije :hart: