Izgled i ponasanje...

Da li je vas izgled i ponasanje u skladu sa vasom licnoscu?Izgledate li i ponasate li se onako kakvi zapravo jeste?Vide li vas drugi onakve kakvim jeste ili pak nesto sasvim suprotno od toga?
Na poslu:
Na zalost,priroda posla me primorava da nosim ozbiljne varijante garderobe,sto iskreno-ne volim.Priroda posla takodje zahteva da budem ozbiljan i strog.Ali i takav,uvek sam raspolozen pozitivno,sagledavam puno toga kroz zahebanciju,sto i jeste u skladu sa mojom licnoscu.Pronasao sam model da me ljudi ne mrze,da se slobodno salimo ali da ipak znaju kad treba da rade.Primetio sam da me se neki i boje,ali sta tu ja mogu.
Privatno:
Radim sve i svasta,zahebavam se kao ludak,izgledam i ponasam se bas onako kakav jesam i tako me ljudi i dozivljavaju.
Ako je u pitanju bilo reci i o fizickom izgledu,to ne bih da komentarisem.

- - - - - - - - - -

Vidi,tek sad sam provalio da nisam na "ljubav&sex"vec na zenama:lol:

Da li je vas izgled i ponasanje u skladu sa vasom licnoscu?Izgledate li i ponasate li se onako kakvi zapravo jeste?Vide li vas drugi onakve kakvim jeste ili pak nesto sasvim suprotno od toga?

meni je sve u neskladu
pricam kao dzambas
izgledam kao nezna i krhka plavusha
u sustini sam dosadna, sredovecna zena
nemam pojma kako me drugi vide
al verujem da im je utisak (uglavnom ) pogresan :lol:

pa na prvi pogled ljudi uglavnom sticu pogresan utisak, zbog izgleda koji mi i nije bas u skladu sa licnoscu
kad me vide, jos ako sam pristojno obucena, misle da sam nezna, fina zenica.
kad popricaju sa mnom uglavnom shvate da sam kamiondzija zarobljen u zenstvenom telu :neutral:
kad pricam sa ljudima nisam neprijatna jer nemam razloga za to,i uvek se trudim da tretiram druge onako kako bih i sama volela da drugi mene tretiraju...ali ispade da cak i tako znam da zastrasim odredjeni profil ljudi, bez ikakve namere...medjutim, svako ko me duze posmatra kaze da imam energican pa nekad i agresivan govor tela,drzanje, hod i govor (ovaj pravi). a ko rodjena sam da nosim krinoline i tako to...:(
i tako...

pa na prvi pogled ljudi uglavnom sticu pogresan utisak, zbog izgleda koji mi i nije bas u skladu sa licnoscu
kad me vide, jos ako sam pristojno obucena, misle da sam nezna, fina zenica.
kad popricaju sa mnom uglavnom shvate da sam kamiondzija zarobljen u zenstvenom telu :neutral:
kad pricam sa ljudima nisam neprijatna jer nemam razloga za to,i uvek se trudim da tretiram druge onako kako bih i sama volela da drugi mene tretiraju...ali ispade da cak i tako znam da zastrasim odredjeni profil ljudi, bez ikakve namere...medjutim, svako ko me duze posmatra kaze da imam energican pa nekad i agresivan govor tela,drzanje, hod i govor (ovaj pravi). a ko rodjena sam da nosim krinoline i tako to...:(
i tako...

a ja suprotno :( damica zarobljena u telu kamiondzije :cry:

Mislim da me vide jednolicno....

Jesam dobra i dobronamerna... ali ako me nagaze mogu da budem prilicno nezgodna :)

- - - - - - - - - -

Kakav izgled?Devojke dođu u grad kao seljanke,a onda promene izgled i govor da liče na okolinu.Izgled je šarena laža.

Ima istine.....
Znam devojke koje kao izgledaju super na ulici, faxu u kaficu... a kad malo porazgovaras sa njima- shvatis koja je to fela :bljak:

Fizicki izgled? Cini mi se da jeste...
Simpatisem pufnasto, vazdusasto, providno...kao gomila sivkasto ruzicastog tila cije slojeve ne mogu ruke da prebroje...

Ponasanje sam vec odabrala...i vremenom ga uskladila da mi odgovara...necu da kazem kada mi nesto ne odgovara pa moram odmah da postavim stvari tako da mi odgovaraju.
Mislim da izgledam distancirano. Vremenom sam uvezbala tehniku neopazenog povlacenja.

Sebi sam neupadljiva. Volim drugi plan. Volim da se ne cujem previse. Ko me zapamti, zapamtio je. Kome prijam, neka me uhvati za ruku. Uvek se iznenadim kada budem upamcena.
Kakva sam iznutra...pa bas ista takva...retko cu potrositi misli na sebe, tada sam najagresivnija i najnervoznija...prija mi da skakucem kroz park, dotrcim do cveta pa ga razgledam, pa se unesem u razgovor, pa se divim pogledu...zato u sustini i gubim vreme na forumu...znam da je ovo gubitak vremena ali brbljam...cak i ta sacica forumasa koja mi je prosla kroz zivot mi je kazala da je dozivljaj isti...to je za mene kompliment a mozda su me uvredili:lol:

Ja sam moj izgled i odeca. I sa svima se ophodim isto, od direktora kompanija sa kojima saradjujem pa do teta na pijaci koje mi prodaju voce i povrce. Razlike nema. U banci mi ne daju elektronsko placanje, kazu da sam jedina koja ih oraspolozi kad udje.
A oblacim se tako sto prvo sto je na vrhu u ormaru navucem, malo senke, ne cesljam se i tako :lol:

kad god ti vidim avatar pomislim vidi sinnke se vratio

et tema...kao što je moglo da se vidi na fotkama, a isto to važi i u realu, mnogo ozbiljnije izgledam nego što ozbiljan jesam
vide me kao dobričinu, što i jesam...ali...! na poslu imaju poštovanje prema meni, jer sam zauzeo određeni stav koji ne dozvoljava da mi glupenderi dominiraju...da ne ulazim u detalje

Poslednja izmena:

Trebalo bi da je tako...
Mada to kako nas drugi vide ne mora imati veze sa realnoscu...
Ljudi gledaju kroz sebe i tako nas vide...
Meni neki kazu da nisu ocekivali da sam takva
sta god to znacilo :lol:

sve je to puno kompleksnije

- - - - - - - - - -

sam izraz nije homogen, a onda, svako poima taj isti shodno sebi

- - - - - - - - - -

sto se mene tice, sasvim spokojna, uvek u skladu sa onim sto jesam i sto hocu :)

- - - - - - - - - -

to kako me drugi vide, to je njihov dozivljaj :)

Definitivno...ja sam fina i lepo vaspitana osoba:rumenko:..tako se i ponasam..
a kako me drugi vide ..to oni znaju najbolje i to je njihova stvar..

Back