Izduvni ventil...

Meni to nije problem-ribolov,pivkani,kafić,blejanje po gradu-odem u park i gledam kako se deca igraju-dobro se iscerekam i to je to...
S unukom mi takođe prijatan umor!
S vecom ide drukčije.Pukla bi da mene nema!
Kad primetim da ključa,da se nasima i da će puči,zovem je da idemo u skitnju i na pivkane...Od Ajriša do Makijata usput na pet šest mesta i svuda
zajebancija...Posle mi kaže "Ako znam zbog kojih gluposti sam bila nadrndana..."
Nekad joj kažem da zove kumu i na kafi negde da se nađu...(Dok se kuma švalerala-često su pili zajedno kafu...kao...:mrgreen:)

- - - - - - - - - -

Bravo Kojo-s damama ne valja drukčije...:hvala:

jesmo li mi sugradjani?

pa nemam pojma,mislila sam da si iz bg.a vidim da si 4 god mladji ,odakle ti bre vec i unuce?

Idi Smokvo...Pa ja pamtim i dinosauruse (lično sam uputstva za Dino park davao),Punske ratove,Leonidu sam savetovao oko taktike za Termopile...
Organizovao sa Simonom onu čuvenu prevaru u Jerusalemu...
Imao bih ja i čukununuke samo da sam se u 2WW na vreme oženio...:manikir:

- - - - - - - - - -

Hmm,a nije mi baš kompliment da si mislila da sam polupani beograđan...

Možda su propozicije, ali pada mi na pamet da su tehničke mogućnosti glavni problem... :malav:
Ako su vlasnici ventila, s jedne strane utrenirana balerina a s druge gimnastičar, onda o tehničkim nemogućnostima nema ni govora! z:lol:

Dokaz:

5ec3b1e776857a7730cb9a01734695da_view_l.jpg

Meni to nije problem-ribolov,pivkani,kafić,blejanje po gradu-odem u park i gledam kako se deca igraju-dobro se iscerekam i to je to...
S unukom mi takođe prijatan umor!
S vecom ide drukčije.Pukla bi da mene nema!
Kad primetim da ključa,da se nasima i da će puči,zovem je da idemo u skitnju i na pivkane...Od Ajriša do Makijata usput na pet šest mesta i svuda
zajebancija...Posle mi kaže "Ako znam zbog kojih gluposti sam bila nadrndana..."
Nekad joj kažem da zove kumu i na kafi negde da se nađu...(Dok se kuma švalerala-često su pili zajedno kafu...kao...:mrgreen:)

- - - - - - - - - -

Bravo Kojo-s damama ne valja drukčije...:hvala:

Nikako tu kafu da pocnem piti... Redovno...

Nijednom poroku se ne odajem ljudski... :lol:

Back