Moderna Pevacica
Elita
- Poruka
- 16.002
Kako da povecam izdrzljivost u plivanju?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Plivanjem.![]()
Nevidjeno mudro.....plivaj dalje....
Ti nisi video vodu....![]()
Ovo bi trebalo da bude duhovito ili šta?![]()
![]()
Kad postavi takvo pitanje logično je da će dobiti takav odgovor.
Ne vidim na koji način može ići preko svojih fizičkih mogućnosti, ostaje samo tehnika i trening, tj. Plivanje.
Tehnika je malo širi pojam od disanja.
Pa,ako neko postavi pitanje koje mozda nije najpreciznije,onda ne moras i ti da se pravis lud.
Odakle znas da je ostvarila svoj maximum?Zato sam rekla trening.To je jedno.A osnovno,pluca,srce.Ako to nemas ne ulazi u vodu![]()
Naravno i to se jaca treningom.
p.s. trebalo je da te natera da mislis....takodje jako bitno za bilo koji sport.
p.s.s. nisam toliko strasna....opusti se![]()
To je odgovor koji bi trebao da isprovocira autora-ku naslova da se zamisli, i da lepo konkretnije postavi pitanje.
Ja nisam rekao da je ostvarila maximum, nego da za izdržljivost postoji realna granica, koja se treningom-pre svega plivanjem dostiže. Tehnika disanja i generalno tehnika plivanja su ključne stvari po meni, ekonomija energije, ako se manje rasipa biće bolji rezultati, ako se slažeš?
Mislim ja i bez teranja, ali lepo od tebe, ubišmo se ovde a autor-ka naslova izgleda otišla malo da![]()
Ako nisi strašna onda![]()
Hvala vam, svima! A onima koji su mudrovali: Ja necu da igram sah pa da moram razmisljam, ja samo hocu da mogu da plivam vece duzine i da se ne umaram.
Hvala vam, svima! A onima koji su mudrovali: Ja necu da igram sah pa da moram razmisljam, ja samo hocu da mogu da plivam vece duzine i da se ne umaram.
Moram da poboljsam tu glupu tehniku, iako sam bila instruktorka plivanja jedno vreme.
Moram da poboljsam tu glupu tehniku, iako sam bila instruktorka plivanja jedno vreme.
Ti ne volis plivanje.Zasto bi onda plivala?
Zato sto mi se pliva.