Izdegenerisana muzika i besmislenost iste

Kompletna danasnja domaca muzika je cista katastrofa.Neka mesavina turbo folk-RNB-rap-tehno-pop-rege arlaukanja u grcko-tursko-bugarsko-albansko-srpskom stilu.I to je nama sve: i narodnjak i pop i rep i tehno.Sve je isto i sve isto zvuci.
Tekstovi obiluju teskim idiotizmom koji je tesko opisati.Ponekad se zapitam sta je u glavi ljudima koji smisljaju takve tekstove.

Evo pitanja: koji je ovo muzicki zanr?O cemu govori tekst i koja je poenta ove grozomorne pesme i retarda koji je izvodi?

Ne vidim zašto je Željko izašta kriv, sve je to počelo krajem osamdesetih, početkom devedestih. Otkad je država izgubila kontrolu, otad je i umetnost izgubila kontrolu. A svake godine, stanje u umetnosti je sve gore, normalno je da svaki muzički žanr doživljava progres, samo što ovaj, hm, žanr, doživljava pad u sve gore i gore. Još kada pritom dodamo formuli i zapadnjački uticaj, jer, kao, mi smo se modernizovali - ubitačna kombinacija za moral i inteligenciju omladine.

Ne vidim zašto je Željko izašta kriv, sve je to počelo krajem osamdesetih, početkom devedestih. Otkad je država izgubila kontrolu, otad je i umetnost izgubila kontrolu. A svake godine, stanje u umetnosti je sve gore, normalno je da svaki muzički žanr doživljava progres, samo što ovaj, hm, žanr, doživljava pad u sve gore i gore. Još kada pritom dodamo formuli i zapadnjački uticaj, jer, kao, mi smo se modernizovali - ubitačna kombinacija za moral i inteligenciju omladine.

Ja bih rekao da su ljudi danas mnogo obrazovaniji i moralniji nego pre 20, 30, 50 ili 100 godina.

Back