Izdavanje knjige

Tamaritza

Početnik
Poruka
6
Svi oni koji imaju svoje neobjavljene rukopise mogu da mi se jave za pomoc. Inace, koliko ima vas koji ste bar pokusali da napisete knjigu ili ste vec napisali ali niste uspeli da je izdate? Kakva su vasa iskustva s izdavacima ako ih imate?

Svi oni koji imaju svoje neobjavljene rukopise mogu da mi se jave za pomoc. Inace, koliko ima vas koji ste bar pokusali da napisete knjigu ili ste vec napisali ali niste uspeli da je izdate? Kakva su vasa iskustva s izdavacima ako ih imate?

нека хвала, одустао сам нек се прославим после смрти.

искуства су ужасна тражили су паре за цашу минералне док сам био у чекаоници
као екстра биће "само тетки лек да однесу"

не би ме убедио неко да средим манускрипт списа да гарантује милионски тираж...

Znam da ih ima svakakvih, ja sam se obradovala svaki put kad bih ugledala knjigu nekog potpuno novog pisca, a onda kad malo bolje pogledam, shvatim da mu je kum ovaj ili brat od strica onaj i zapravo je to nacin da se ostvari uspeh u ovoj zemlji. Zato sam ja odlucila da otvorim svoju izdavacku kucu koja se bavi samo mladim neafirmisanim piscima.

Znam da ih ima svakakvih, ja sam se obradovala svaki put kad bih ugledala knjigu nekog potpuno novog pisca, a onda kad malo bolje pogledam, shvatim da mu je kum ovaj ili brat od strica onaj i zapravo je to nacin da se ostvari uspeh u ovoj zemlji. Zato sam ja odlucila da otvorim svoju izdavacku kucu koja se bavi samo mladim neafirmisanim piscima.

Mlada sam i afirmisana, ali mi to tvoje mirise na to da ti ja posaljem moja dela i da ih ti prekopiras i objavis pod svojim imenom. To mi se vec desavalo.

Subvencije, saradnici, sponzori, sa svake strane po malo i nadje se. Ima ljudi koji hoce da pomognu oko toga, samo treba imati prave kontakte. U ovim vodama sam godinama na ovaj ili onaj nacin tako da znam dosta. A zove se Novo doba. Sajt je u izradi, kad bude gotov za nekoliko dana obavesticu vas.

Направио сам збирку решених задатака из математике са испитних рокова на ЕТФ-у и машинском факултету, велики број задатака, детаљно урађених, али нисам нашао издавача па сам одустао.

Draga "Tamaritza",
pre svega moram da napomenem da se iskreno nadam da se još uvek bavite objavljivanjem i izdavanjem rukopisa, s obzirom da je ova tema započeta daleke 2007 godine. Naime, razlog zbog koga pišem ovu poruku je taj što imam želju da objavim neke svoje rukopise. Šta više, dugo vremena sam se nosio idejom da i sam otvorim Izdavačku kuću u Beogradu/Srbiji, ali je to u mom slučaju malo komplikovano, jer trenutno živim u Hamburgu, a pre toga sam živeo 20 godina u Londonu. Teme o kojima pišem su raznovrsne, a jedna od "niše" tema koje obrađujem se može naći na mom blogu: slobodnemisli.wordpress.com . Molio bih vas, ako ste još uvek aktivni u ovoj oblasti delatnosti, i naravno ako ste zainteresovani, da mi se javite.
Srdačan pozdrav od Željka

Back