Svi oni koji imaju svoje neobjavljene rukopise mogu da mi se jave za pomoc. Inace, koliko ima vas koji ste bar pokusali da napisete knjigu ili ste vec napisali ali niste uspeli da je izdate? Kakva su vasa iskustva s izdavacima ako ih imate?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Svi oni koji imaju svoje neobjavljene rukopise mogu da mi se jave za pomoc. Inace, koliko ima vas koji ste bar pokusali da napisete knjigu ili ste vec napisali ali niste uspeli da je izdate? Kakva su vasa iskustva s izdavacima ako ih imate?
Znam da ih ima svakakvih, ja sam se obradovala svaki put kad bih ugledala knjigu nekog potpuno novog pisca, a onda kad malo bolje pogledam, shvatim da mu je kum ovaj ili brat od strica onaj i zapravo je to nacin da se ostvari uspeh u ovoj zemlji. Zato sam ja odlucila da otvorim svoju izdavacku kucu koja se bavi samo mladim neafirmisanim piscima.
Mlada sam i afirmisana, ali mi to tvoje mirise na to da ti ja posaljem moja dela i da ih ti prekopiras i objavis pod svojim imenom. To mi se vec desavalo.