- Poruka
- 185.471
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Svako ko je glasao za Tomislava Nikolića 2012, je potpisnik ovogodišnje izdajeIZDAJA JE JEDAN OD NACINA ZIVOTA U sns SRBIJI!
Tacno!Svako ko je glasao za Tomislava Nikolića 2012, je potpisnik ovogodišnje izdaje
Kosovo se brani na terasi sa demokratskom šerpomProtesti!
Pizze po Beogradu bežale mami pod suknju kad su 1999-te zvonili iz vojnog odseka.
Tačno je i da vas niko više ne glasaTacno!
A jel bi ti ratovala po Kosovu?Svako ko je glasao za Tomislava Nikolića 2012, je potpisnik ovogodišnje izdaje
JEL' SI TI NEKI OPASAN TIP ILI SI SAMO HURAC NA BICIKLU. VIDIM PROZIVAS LJUDE.A jel bi ti ratovala po Kosovu?
Da prazniš pištolje?
Ako je suditi po današnjim nastupima i ponovnom forsiranju Happy analitičara na nacionalnim frekvencijama, izgleda da se uplašio da li Bocana da li pada rejtinga i odustao od prihvatanja. Rešio je da neko vreme trpi posledice i ćuške Hila.
Tačnije posledice izolacije i ekonomske krize koja sledi kada zapad zavrne slavinu će se malo kasnije osetiti, vize će pogoditi onaj deo koji tradicionalno nije za njega a i neće moći tako brzo da pokrenu taj mehanizam, sa druge strane Rusi mogu odmah da nahuškaju svoje da mu prave probleme a bogami ne bi mu bilo svejedno ni tu omiljenu kamilicu da nategne.
Ima dovoljno vremena da raspiše izbore na toj osnovi da neće da prihvati plan pa će nakom izbora (koje će dobiti ne sumnjajte) da vidi šta će i koliko mu se isplati. Do tada možda Rusi pobede ili Rusi izgube pa će mu barem biti lakše da nešto odluči.
Ultimatum je postavljen.Ako je suditi po današnjim nastupima i ponovnom forsiranju Happy analitičara na nacionalnim frekvencijama, izgleda da se uplašio da li Bocana da li pada rejtinga i odustao od prihvatanja. Rešio je da neko vreme trpi posledice i ćuške Hila.
Tačnije posledice izolacije i ekonomske krize koja sledi kada zapad zavrne slavinu će se malo kasnije osetiti, vize će pogoditi onaj deo koji tradicionalno nije za njega a i neće moći tako brzo da pokrenu taj mehanizam, sa druge strane Rusi mogu odmah da nahuškaju svoje da mu prave probleme a bogami ne bi mu bilo svejedno ni tu omiljenu kamilicu da nategne.
Ima dovoljno vremena da raspiše izbore na toj osnovi da neće da prihvati plan pa će nakom izbora (koje će dobiti ne sumnjajte) da vidi šta će i koliko mu se isplati. Do tada možda Rusi pobede ili Rusi izgube pa će mu barem biti lakše da nešto odluči.
Političke analize vaših gazdi koje prenosite, pogotovo one koje se tiču trenutne situacije, su prosto genijalne.Ako je suditi po današnjim nastupima i ponovnom forsiranju Happy analitičara na nacionalnim frekvencijama, izgleda da se uplašio da li Bocana da li pada rejtinga i odustao od prihvatanja.
Cenim da je ovo 2.000.000-ta poruka po redu sa istim ili sličnim sadržajem.Od kad je Aca SrBenda, pod pedagoskim tutorstvom g. CH.R. Hilla sve mu je nesto prihvatljivo...
Gospodine to su cinjenice. Pred domacim folklorom vuk, a pred kvintom zec...Cenim da je ovo 2.000.000-ta poruka po redu sa istim ili sličnim sadržajem.
Slobodno nastavite, ako vi ne vidite kolike budale pravite od sebe, ne mogu (čak) ni ja da vam pomognem.
Gospodine, kao prvo, to nije tačno.Gospodine to su cinjenice. Pred domacim folklorom vuk, a pred kvintom zec...
Znači ipak priznajete KosovësGospodine, kao prvo, to nije tačno.
A kao drugo, i da jeste, tako nešto se zove diplomatija.
Mi smo za Zapad sitna boranija, moneta za raskusurivanje, nebitna u geopolitičkom smislu.
Pun mi je qurac vas velikih "patrijota" koji bi da vode rat protiv cele NATO javne kuće i EU licemera.
Ali ako može, junačke parole u stilu "ja bi im lupio šakom o sto" i slično, samo ispred monitora...
Ne daj Bože neke mobilizacije ili tako, to bi bila bežanija vas junaka neviđenih razmera.
Tvoja izjava ima veze sa temom taman koliko i tvoje prebijanje kao LGBT osobe od strane mirnih prolaznikaZnači ipak priznajete Kosovës
Vreme ističe 2023. je flashpoint kada SNS propada
Ofucana ti je ta prica, isto kao Vuciceva.Gospodine, kao prvo, to nije tačno.
A kao drugo, i da jeste, tako nešto se zove diplomatija.
Mi smo za Zapad sitna boranija, moneta za raskusurivanje, nebitna u geopolitičkom smislu.
Pun mi je qurac vas velikih "patrijota" koji bi da vode rat protiv cele NATO javne kuće i EU licemera.
Ali ako može, junačke parole u stilu "ja bi im lupio šakom o sto" i slično, samo ispred monitora...
Ne daj Bože neke mobilizacije ili tako, to bi bila bežanija vas junaka neviđenih razmera.