Izdaja Kosova, Vučić posle sastanka sa predstavnicima kvinte: Spremni smo da pristanemo na predloženi koncept

lazareva-kletva4.jpg

Kosovo je formalno priznato 2015 otvaranjem poglavlja 35 priključivanja EU.
U svim sačuvanim medijima izjave poput tipa : ''Uz veliku podršku naroda Srbije ''
Nema potrebe za copy paste ko je to izjavio .
.........................................................................................................................
Sad će se neko vaditi da kao nije tako, ali za pravo ne postoji razlika da li se razvod desio dokazivanjem na sudu ili po francuskom pravilu da li su se ''supružnici (idiomski - republika i pokrajina) odvojili od ''postelje i stola''.
''Brak ''vise ne postoji.

Ako je suditi po današnjim nastupima i ponovnom forsiranju Happy analitičara na nacionalnim frekvencijama, izgleda da se uplašio da li Bocana da li pada rejtinga i odustao od prihvatanja. Rešio je da neko vreme trpi posledice i ćuške Hila.
Tačnije posledice izolacije i ekonomske krize koja sledi kada zapad zavrne slavinu će se malo kasnije osetiti, vize će pogoditi onaj deo koji tradicionalno nije za njega a i neće moći tako brzo da pokrenu taj mehanizam, sa druge strane Rusi mogu odmah da nahuškaju svoje da mu prave probleme a bogami ne bi mu bilo svejedno ni tu omiljenu kamilicu da nategne.

Ima dovoljno vremena da raspiše izbore na toj osnovi da neće da prihvati plan pa će nakom izbora (koje će dobiti ne sumnjajte) da vidi šta će i koliko mu se isplati. Do tada možda Rusi pobede ili Rusi izgube pa će mu barem biti lakše da nešto odluči.

Ako je suditi po današnjim nastupima i ponovnom forsiranju Happy analitičara na nacionalnim frekvencijama, izgleda da se uplašio da li Bocana da li pada rejtinga i odustao od prihvatanja. Rešio je da neko vreme trpi posledice i ćuške Hila.
Tačnije posledice izolacije i ekonomske krize koja sledi kada zapad zavrne slavinu će se malo kasnije osetiti, vize će pogoditi onaj deo koji tradicionalno nije za njega a i neće moći tako brzo da pokrenu taj mehanizam, sa druge strane Rusi mogu odmah da nahuškaju svoje da mu prave probleme a bogami ne bi mu bilo svejedno ni tu omiljenu kamilicu da nategne.

Ima dovoljno vremena da raspiše izbore na toj osnovi da neće da prihvati plan pa će nakom izbora (koje će dobiti ne sumnjajte) da vidi šta će i koliko mu se isplati. Do tada možda Rusi pobede ili Rusi izgube pa će mu barem biti lakše da nešto odluči.

Jos mi nije jasno sto Vucic nije vec potpuno priznao Kosovo. Vec je svima jasno da njegovi glasaci bi nastavili da glasaju za njega.

Ultimatum je postavljen.

Koliko znam 2023. je godina kad ćete morati odlučiti.

Ako je suditi po današnjim nastupima i ponovnom forsiranju Happy analitičara na nacionalnim frekvencijama, izgleda da se uplašio da li Bocana da li pada rejtinga i odustao od prihvatanja.
Političke analize vaših gazdi koje prenosite, pogotovo one koje se tiču trenutne situacije, su prosto genijalne.
Ako prihvati - izdajnik je.
Ako ne prihvati - opet je izdajnik, samo nije baš sad, biće uskoro, rekao vam gazda da će to malo kasnije.
Dokle ćete da ispadate smešni?

Od kad je Aca SrBenda, pod pedagoskim tutorstvom g. CH.R. Hilla sve mu je nesto prihvatljivo...
Cenim da je ovo 2.000.000-ta poruka po redu sa istim ili sličnim sadržajem.
Slobodno nastavite, ako vi ne vidite kolike budale pravite od sebe, ne mogu (čak) ni ja da vam pomognem.

Gospodine to su cinjenice. Pred domacim folklorom vuk, a pred kvintom zec...
Gospodine, kao prvo, to nije tačno.
A kao drugo, i da jeste, tako nešto se zove diplomatija.
Mi smo za Zapad sitna boranija, moneta za raskusurivanje, nebitna u geopolitičkom smislu.
Pun mi je qurac vas velikih "patrijota" koji bi da vode rat protiv cele NATO javne kuće i EU licemera.
Ali ako može, junačke parole u stilu "ja bi im lupio šakom o sto" i slično, samo ispred monitora...
Ne daj Bože neke mobilizacije ili tako, to bi bila bežanija vas junaka neviđenih razmera.

Mi smo za Zapad sitna boranija, moneta za raskusurivanje, nebitna u geopolitičkom smislu.
Pun mi je qurac vas velikih "patrijota" koji bi da vode rat protiv cele NATO javne kuće i EU licemera.
Ali ako može, junačke parole u stilu "ja bi im lupio šakom o sto" i slično, samo ispred monitora...
Ne daj Bože neke mobilizacije ili tako, to bi bila bežanija vas junaka neviđenih razmera.
Znači ipak priznajete Kosovës

Vreme ističe 2023. je flashpoint kada SNS propada

Znači ipak priznajete Kosovës

Vreme ističe 2023. je flashpoint kada SNS propada
Tvoja izjava ima veze sa temom taman koliko i tvoje prebijanje kao LGBT osobe od strane mirnih prolaznika
koje si hvatala za polne organe.
Pa ja tu činjenicu ipak ne iznosim u diskusiji kao argument.
Niti ću.

Ofucana ti je ta prica, isto kao Vuciceva.
Normalno je da niko ne zeli rat, ali savjestan drzavnik o tome nikada ne prica u javnosti.

Bas naprotiv, drzavnik mora stalno da svima stavlja do znanja da je i on, i drzava, a i narod uvjek spreman za rat. Na taj nacin se drasticno smanjuje broj potencijalnih agresora.

Na sta lici ona Vuciceva prica "zelite li da vam se deca vracaju u mrtvackim sanducima?" Da li taj covjek zna koliko je retardirano to pitanje? Normalno da niko ne zeli. Ali normalno da bez drzave nama nema opstanka, i prema tome, moramo se po nekada vracati u mrtvackim sanducima, da bi oni poslije nas mogli dostojanstveno da zive.

A ne budemo li spremni da podjemo u rat za Kosovo, necemo biti spremni ni za Rasku, ni za Vojvodinu, pa ni za mjeato u kom si licno ti rodjen. Jer docice i na tebe red, pa ces se pitati ko je kriv, i zasto to nije zauatavljeno na Kosovu.

Trebamo li mi kad god nam neko zatrazi dio nase teritorije da mu je damo, da ne bi bilo rata?

Da li si uopste svjestan koliko je to pogubno?

A ovo za Hila. "Nece biti parade". Hill: "bice, bice".

Back